Sayfa 584/1004 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Viop XXXIV

bu akape zihniyetinin kullandığı ezber şeylerden birisi de fitne kelimesi.. yaptıkları her beceriksizlik eleştirildiğinde "fitne" kelimesini kullanıyorlar.. çok sık kullanıyorlar basında medya da görüyorsunuz.. oysa en büyük fitne kendi şatafatını düşünürken halkının güvenliğini düşünmemektir.. mültecilere kapıları açmak da fitnedir, uçak konusunda laf ebeliği yapıp thk sorumlu uçaklar eskifilan deyip neden uçak alınamadığını cevaplamamak da fitnedir.. haaaa bir de "kullanışlı aptallar" var, biliyorsunuz bu sosyolojik bir deyimdir ne olduğunu bilmeden bir kaç kelime üzerine reaksiyoner davranışlarda bulunup gerçek düşmanın ekmeğine yağ sürenler yani..dediğim gibi önem sırası her zaman vatandaş bazında dürüstlük çalışkanlık ve vatan sevgisidir.. inanışlar listede çok sonra gelir.. toplumun huzuru için bu şarttır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Diğer bir konu kahbe ve kansızlar dan buradada yazan ekipleri de vardır 27 senelik forum hayatımda çok gördük ara ara fitne peşine düşen ********leri , eğer sosyal mecrada daki görseller gerçekse adamım diyip eteklerle dolaşan bu ********ler bu yangın işlerinde varlar.Dikkat ederseniz yangınlar turistlerin olduğu yerlerde çıkarılıp ekonomik anlamda darbe vurulmaya çalışılıyor , yabancı basında başlıklarda Türkiye yanıyor diye başlıklar atılıyor
    Bu ********leri görüldüğü yerde vurulması gerekir , oluk oluk kanları akması gerekir , bunlar bu toprakları evlatları değil dün etek giyerek taş atan , bugun kahbece orman yakarak bu ülkeye zarar veriyor.
    Bu ****** çocuklarından veya üyesi burada yazan sırf burada bile toplumu bir yöne çekmek için yazan zihniyet mevcut topik tamamen bozuldu.
    Askeri alanda yangın çıkaran kişi ilk sorgudan sonra serbest bırakılmış. Orman yakmanın cezası 10 yıldan başlıyor. İlk önce her suç iş için caydırıcı ceza olmalı. Benim ceza ve cezaevi projem var. İddia ediyorum kapının önüne para dolu çantayı bırak kimse elini süremez. Ben hiç bir azılı suçluyu cezaevinde beslemem. Bir Yudum Su bir lokma ekmek vermem. Peşin peşin ilan ederim. Bundan sonra suç işleyenler bu merada yatacak. İt gibi çalışacak köpek gibi yatacak. Polise gardiyana askere kaçmaya teşebbüs edeni vur yetkisi. Cezamerasini 2 MT karın yağdığı yere yaparim kalorifer yemek sıcak su yok 1 senede hepsi ölür. 10 senede tertemiz toplum oluşur. 128 milyar dolari iki yılda koşa koşa yalvara yalvara ayağımın altını öper getirirler.

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sayın discretus o nedenle olayı özette toplamalıyız,..işin özü kumpastır, iktidar ve muhalefetin tersten ortaklığıdır,..
    mülteci meselesinde uzun süre ikisi beraber hareket ettiler.. ülkemizin güvenliğine tehdit olan bu işgal konusunda sessizdiler, muhalefet ve iktidar..aslında muhalefet biraz gündeme getiriyordu ama istenildiği kadar değil.. ama bu konuyu ön plana çıkaran yeni partiler/hareketler çıkmaya başladı.. bence bir sonra ki seçimde bu konuyu ana gündem yapan ciddi mevzi kazanır.. bazıları uyuyor ama işgal kesin bir tehdit..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Sayın discretus RTE yazılan şeyleri promter den okur. Aynı şeyleri okuya okuya aklında onlar kalıyor. Şöyle açık oturum olsa iki cümleyi konuşamaz. Promter takıldımi doğaçlama konuşacak kelime bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın discretus RTE yazılan şeyleri promter den okur. Aynı şeyleri okuya okuya aklında onlar kalıyor. Şöyle açık oturum olsa iki cümleyi konuşamaz. Promter takıldımi doğaçlama konuşacak kelime bilgisi yok.
    hem prompter hem de ses tonunu yükseltip indirip damardan girişler yapıyor halka..akıcı konuşma.. belagat diyoruz.. ama açık oturumlara çıkmaktan imtina ediyor.. hiç normal değil.. 20 yıldır muhalefetin karşısına tv de çıkmışlığı yok.. abd avrupa da filan sıradan şeyler.. biz de de 90 lı yıllarda sıradan normal bir şeydi..liderler tv de tartışırdı.. ama şimdi olmuyor, ülke bariz geriledi sivil toplum anlamında son 20 yılda, ki bu da onun teyidi zaten..

6. Herkes yangını HDP ye mal etmeye çalışıyor. Bu Afganlılar doğudan girip batıdan çıkmaya çalışan insanlar değilmi. Süleyman soylu sabotaj yok diyor. İtalya'da benzer sayıda büyüklükte var. Bu sefer fitne tutar diye tahmin ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hem prompter hem de ses tonunu yükseltip indirip damardan girişler yapıyor halka..akıcı konuşma.. belagat diyoruz.. ama açık oturumlara çıkmaktan imtina ediyor.. hiç normal değil.. 20 yıldır muhelefetin karşısına tv de çıkmışlığı yok.. abd avrupa da filan sıradan şeyler.. biz de de 90 lı yıllarda sıradan normal bir şeydi..liderler tv de tartışırdı.. ama şimdi olmuyor, ülke bariz geriledi sivil toplum anlamında son 20 yılda, ki bu da onun teyidi zaten..
    Aynı konuşma aynı metin çıkıyor hatta bohçacida aynı meradan besleniyor. Nereye giderse gitsin aynı şekil. Rusya'da Putin Sow yapmasına izin vermiyor. Yakında Esed gibi Putin'e yaklaşınca Genelkurmay başkanı geri çeker bunu.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Askeri alanda yangın çıkaran kişi ilk sorgudan sonra serbest bırakılmış. Orman yakmanın cezası 10 yıldan başlıyor. İlk önce her suç iş için caydırıcı ceza olmalı. Benim ceza ve cezaevi projem var. İddia ediyorum kapının önüne para dolu çantayı bırak kimse elini süremez. Ben hiç bir azılı suçluyu cezaevinde beslemem. Bir Yudum Su bir lokma ekmek vermem. Peşin peşin ilan ederim. Bundan sonra suç işleyenler bu merada yatacak. İt gibi çalışacak köpek gibi yatacak. Polise gardiyana askere kaçmaya teşebbüs edeni vur yetkisi. Cezamerasini 2 MT karın yağdığı yere yaparim kalorifer yemek sıcak su yok 1 senede hepsi ölür. 10 senede tertemiz toplum oluşur. 128 milyar dolari iki yılda koşa koşa yalvara yalvara ayağımın altını öper getirirler.
    Bakın o yangın ters salvodur , 4 tır eroin dışarı kaçıracaksanız 1 tır da az miktar mal yakalatırsınız.
    Askeri alandaki yangın dün çıktı yani akdeniz yandıktan sonra , bakın dün akşam Alanyada arabadan ormanı yakmaya çalışan lar vatandaşların görmesi sonucu kaçmışlar.polis arabayı arıyor bu kahbeler bu işlerin içinde , bunlar kendilerini dışarki güçlere emanet etmişler.Şuanda kıçımızın dibindeki suriye,ırak savaşları bizim içinyapılan köprü savaşları , suriyelileri içimize sokmak yeni bir ırk için yapılan oyundur , Araplar gittikleri yerde değişeme uğramayan tek ırkdır .İlk geldikleri gün yazdım Reha gaya nın topiğinde uzun vadeli yeni ırk oluşturuluyor Türkiyede diye , sadece çözemediğim Bahçelinin gözü neden bu kadar kapalı bu konuda bu yüzden yaşıyarak herşeyi görüyoruz 2 sene önce şu virüsten bahsedilse hadi lan derdik ama yaşıyoruz .

Sayfa 584/1004 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •