Sayfa 691/1002 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Sn djoz yazdıklarınızı yanlış anlamışım eski seçimleri kasteddiginizi sanmistim.malum çok uzun süredir emlakta negatif düşüncelere sahibim.onumuzdeki secim sonrası apayrı bir dünya olacak hem bizde hem dünyada.simdiden ne tahminde bulunsam boş cidden o kadar çok bilinmeyen var ki meteor çarpması istanbul depremi dahil her şey olabilir her şey değişebilir.benim iyilik halinden kastım genelde idari işler.emlakta ne olur cidden bilemiyorum

2. Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu itiraf etti: Emekliler için bu oran konuşulmalı

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yıl sonu enflasyon tahminlerini yüzde 12.2 den yüzde 14.1 e güncellediklerini açıkladı. Kavcıoğlu, Enflasyon konusunda Merkez Bankası yalnız kalmış durumda ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ulmali-1856978

3. Vatandaş olarak etkili yol seçimlerde sandığa gitmek bunun için yenizelanda da bile oy vermen için sandık var.
    O yüzden artık çok farketmiyor nerede olduğun.

Ytd
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Öyle de diyemeyiz , zira bize bırakanlara az iyi niyetli insana ve iyi niyetinden şüphe duymadığımız insandan gayrı diğer canlılara haksızlık etmiş oluruz , kalıp vurusacagiz yanlışlarla.

Bu arada çok duyduğum ve beni artık cidden sinirlendiren bir konuyu daha dile getirip bırakayım , şu laf çok söyleniyor , " gençler ülkeden kaçmanın yolunu arıyor " , " gençlere dedim ki kaçin kendinizi kurtarın "
    Yaw bu şehitlerin , bu kadar bu toprak için hayatını vermiş , sakat kalmış insanların kemikleri sızlar .

Gençliğe hitabede Mustafa Kemal Atatürk , ey Türk gençliği, sıkıştığında bırakın kaçın mi demiş , hiç sevmediğim hamaset tarzı oldu , ama biz buranın kiracısı değiliz kardeşim , biz ev sahibiyiz diye anlatacaksın elalemin donsuzlari o ülkeden bu ülkeden gelip bizi kovamazlar .Tabii öyle bir söylem yok ama pek çok vakıa mevcut ,dolayısı ile aynı kapıya çıkar.

Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memleket için kurtuluş yoktur! İsmet İnönü

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İnsan gençken bu tarz konulara yeterince kafa yoramayabilir. Kan kaynıyor, hayatın bir takım güzelliklerine 20'li yaşlardayken sahip olmak istiyor. 30'dan sonra gelecek zenginlik gelmesin daha iyi şeklinde düşünüyorlar. 30'lardayken de hedef 50'lu oluyor 50'ye gelince hedef neresi oluyor bilmiyorum gelince söylerim.

Burada yazanların çoğu 30 üzeri, hatta 50 yaş üzeri insanlar.

Adam kendi memleketine sahip çıkamıyor. İstese de çıkamıyor. Girdiği işten aldığı para ev almasına yetmiyor bu adam nasıl memleket sevdalısı olsun?

Evin, araban, arsan, çiftliğin, yazlığın bilmemneyin olacak ki onlara korumak için bir içgücü geliştiresin. Olmasına da gerek yok, bunları kazanabileceğine dair umudu yok insanların. Terk etmelerinin sebebi bu.

Avrupa standardlarında veya biraz altında olsa ortalama gelirimiz kim niye terk etsin mis gibi memleketi? Her türlü doğal güzellik var.

Parası olana şahane mis gibi memleket.
    Zaten aynı şeyi söylüyoruz Avrupa da bu haklar var ama halkta bilinçli Fransa örneği mesela işine gelmediğinde halk ciddi tepki veriyor , geri adım atıyorlar , benim söylemek istediğim temel konu bu , insanlar kendilerine hep kral seçmek ve tebaa olmak hevesinde, kralları iyi yaşayınca saraylarda oturunca kendilerine bir tatmin duygusu geliyor bunun psikolojini anlayamiyorun anlamak için gerçekten uğraştım olmadı , bu ülkede veya başka ülkede istemesini bilmezsen kimse bir şey vermez o zaman bu bilinç lazım .Olmazsa her yerde zaten sefil olmaya mahkumsun.

Mesela Suriyeliler hem burada hem sınırın diger tarafında yıllarca bedava sağlık hizmeti ,bedava ekmek , aş alıp bu millet almazsa o zaman vatan sadece gazete adı olarak kalır .Ama çöpten toplayıp mevcut durumdan çok memnun olanlarda var tabii .O zaman ne diyecez , durmak yok aynen yola devamm diyecez.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    .Ama çöpten toplayıp mevcut durumdan çok memnun olanlarda var tabii .O zaman ne diyecez , durmak yok aynen yola devamm diyecez.
    Yukarıda bahsettim, yaşadığının farkında olmayan şuursuz bir kesim var ve çok kalabalıklar.

Dediğiniz gibi çöpten yemek topluyor, daha iyisini hayal etmeyi bırak, bence istemiyor da çünkü daha iyisine uyum sağlayamayacağından korkuyor.

Bence de devam. Galiba bu seçimde ampüle basıcam inceldiği yerden kopsun.

6.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Vatandaş olarak etkili yol seçimlerde sandığa gitmek bunun için yenizelanda da bile oy vermen için sandık var.
    O yüzden artık çok farketmiyor nerede olduğun.

Ytd
    Aynı şeyi düşünmüyoruz , oy vermek sorunu çözmüyor dün bir CHP milletvekili çevirmede polise kimlik göstermedi polis saygılı şekilde efendim 650 mv lini taniyamam sizin kimliğinizi göstermeniz daha doğru olur ve CHP mv li şöyle dedi , sen meclis fotoğraf albümünü yanında taşı benim resmime oradan bak .(fake haber mi bilmem ama gerçek gibiydi )

Bu ülkede siyasete halkın oy ile değil fiili müdahale içinde olması gerekiyor ve hangi parti olursa olsun kollarında görev alıp kovuluncaya kadar müdahil olması lazım yoksa Ali de gelse veli de gelse aynı terane döner , gen problemi.

7. Berlin'de covid kısıtlamalarına karsı gösterileri, polis; yumruk, tekme, gaz kullanarak kontrol etmeye çalışıyor.

Almanya'da kısıtlamalara karşı gelenler için Nazi kampları kurulduğu.

Pakistan'da sim kartların bloklanma hazırlığı yapıldığı, bazı ülkelerin de bankacılık hizmetlerini kısıtlamaya hazırlandığı yazılıyor.

Peki bu iş nereye kadar gider?

Buraya kadar gider mi?

Ne yapmalı? Devletlerin aldığı kararlara uyulmalı mı? Yoksa direnmeli mi?
    @erefefik

Karman çorman bir şeyler yazılmış, şöyle adam gibi barmak ata... pardon basabileceğim konu bulamadım.

Sadece şunu söyleyeyim, aylık 10K gelirle ev kirası vermemek şartı ile değil 3 çocuk, ancak orta karar 1 çocuk yetiştirilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 691/1002 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •