Genel Kurulda ARSA KONUSU mutlaka dile getirilmeli ve SORGULANMALI ! Küçuk ortakların hakki korunmalı..Bu yönde bir bilgilendirme ve acıklama yatirimcıların beklentisi evet...ytd
Genel Kurulda ARSA KONUSU mutlaka dile getirilmeli ve SORGULANMALI ! Küçuk ortakların hakki korunmalı..Bu yönde bir bilgilendirme ve acıklama yatirimcıların beklentisi evet...ytd
bugün bilanço gelebilir
Bugunku hareket can sikici. 17.27'ye kadar gidip 1 tl asagi acildigi yere gelmesi tam sovmelik...
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
ACSEL in bu yılki temettü politikası hem sirket hemde ortaklar acısından olumlu olacaktir diye düşünüyorum..Sirket kârı dagıtmayarak özkaynak ve isletme sermayesi olarak YENI YATIRİMLARDA , SATIN ALMA ve ORTAKLIKLARDA ve SIRKETIN BUYUMESINI , GELIRLERINI ARTIRICI faaliyetlerde kullanabilir. Öylede yapacaklardır !.. Evet daha bir guvenle ve yeni beklentilerle ACSEL ile yola devam.. izleyip görelim..ytd.
Ben kendi adıma satmadım hiç..istedikleri baskiyi blofü hile entrikayı yapsınlar , yemez ! Kumda oynarlar ancak..Hatta es dost birlikte almaya devam..Kendi düsüncelerimdir. Ytd
Q1 gecen yilin 2 katiydi. Q2 de ayni sekilde devam edip 7.4 gelirse harika olur. Bu rakam ayni zamanda gecen yilin 9 aylik kari. bugun yarin gelir sanirim, hayirlisi.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Yer İmleri