Originally Posted by *Bozkurt Kaşıntı hasıl oldu, dayanamadım bi posta bastım yoncaya 8.55 den sindoma abi dayu fazla kaşınma altından donunu alabülürler..az bişey kaşın yeter
Originally Posted by tarkank dayu fazla kaşınma altından donunu alabülürler..az bişey kaşın yeter Az bişii kaşıntım vardı anında aldılar kaşıntım geçti
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Az bişii kaşıntım vardı anında aldılar kaşıntım geçti Bana göre günün sonunda ayılar kazanır
Originally Posted by gazeteci Bana göre günün sonunda ayılar kazanır Yok usta bugün vermezler yoncada gıstırdılar şortcuyu
Originally Posted by *Bozkurt Yok usta bugün vermezler yoncada gıstırdılar şortcuyu Yoncaya bak arkadaş mahsus yapar gibin alıyolla, alın alın kafanıza malı yiyince akıllanırsınız, sizi gidi sizii
Originally Posted by gazeteci Bana göre günün sonunda ayılar kazanır Son 24 saatte itibar puan kotanızı doldurdunuz. Lütfen daha sonra deneyiniz. En beğendiğim yazıydı oysa ... Borcum olsun yarın öderim
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Son 24 saatte itibar puan kotanızı doldurdunuz. Lütfen daha sonra deneyiniz. En beğendiğim yazıydı oysa ... Borcum olsun yarın öderim mert45 , sözünde durur https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post5456147
Forum Rules
Yer İmleri