Endeks 100 euro bazlı nisan ayından beri oluşan düşen kanalın önemli bir direncine yaklaşıyor...
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Cons abla öbür köyden yine sallıyormuş bana
diyorki caf caflı cons bayramdan önce neden yazmamışım
yav bu salağın burada kavurduk pişirdik dolma yaptık şişirdik yazılarına ne kananlar oldu.
Yav bu bildiğiniz TOPLAMACI benden çalıcak,ondan çalıcak,karşıdan çalıcak sonra kendi analizimiş gibi anlatacak.
Tatildeyken neden yazayım cons abla sen beni takip edene kadar kocanı takip et hala utanmadan senle muhatap olmak istemediğim halde ileri geri oralardan yazıyorsun , yapma uslu ol sana daha önce söyledim oradanda kovulursan yalnız kalırsın senin gibiler sabah akşam hikaye anlatmadan yapamaz hastalanırsın sonra uşağum
Bu haftalık bu da... yeter sana .
Not.Şimdi içinizden bazı arkadaşlar neden oraya yazmıyorsun diyecek orada yasaklıyım çöküşlerin efendisi KUZU tarafından
yoksa 30 kere consu madam yapmıştım.Yalnız kuzuya haber saldım ölmediyse bu elemanın işine son ver diye![]()
Sabah 1528.75 ten 25 adet sort açıp 1521.8 den kapatmıştım şimdi de 1529.25 ten 23 adet sort açtık bakalim papaz iki kez pilav yiyebilecek mi yoksa kaşık ile verdiğini kepçe ile mi alacak.
Yer İmleri