Bu yasaya göre, ekşi sözlükte bundan sonra aile hekimlerinin yazar olarak görüş beyan etmesi de aynı suç kapsamına girer.
Orada da anonim olarak yazılıyor ama olur da gardı düşürüp birisine söylerse nick'i sıkıntı başlar.
Memurluk zor iş.
Bu yasaya göre, ekşi sözlükte bundan sonra aile hekimlerinin yazar olarak görüş beyan etmesi de aynı suç kapsamına girer.
Orada da anonim olarak yazılıyor ama olur da gardı düşürüp birisine söylerse nick'i sıkıntı başlar.
Memurluk zor iş.
Yok 1986 veya 87 sivas imranlı,avni coş yurtdışından gelmişti,ilk görev yeri diyorlardı,ordumuymuş ilk görev yeri .
Aslında orası da karışık sn patrick,aile hekimlerinin statüsü çoğu için farklı.Bunlar memurken özlük haklarından vazgeçmeden sağlık bakanlığı ile özel sözleşme yaptılar.Bu sözleşmeler iptal olsa veya aile hekimliğinden istifa etseler benim anladığım memuriyete geri dönüyorlar bakanlık onlara yer göstermek zorunda kalır ama asm ler dışında bu kadar pratisyeni nereye kaydırırlar orası da karışık
Benim de orada kafam karıştı sonradan.
İlk başta tepki gösterdim de sonra dedim ki kendi kendime zaten bütün memurlar ile alakalı böyle bir yasa vardı sanki. Özellikle asker ve polisin medyada görüş bildirmelerinin yasak olduğunu hatırlıyorum.
Aile hekimleri ile ilgili durumu da şimdi siz belirttiniz. Onların da memuriyetleri ne şekildi nasıldı tam hatırlayamadım. Sözleşmeli falan ise evet o zaman karışıyor olay.
Öyle sanıyorum ki anonim olarak yazıp çizmek bunun dışında kalıyor çünkü resmi beyan gibi değil forumda/ekşide vs yazılanlar.
Yer İmleri