Bak kardeşim uyarıyorum,ben 42-47 gönüllü alayın torunuyum,Osmanağamızın ailesinin komşusu uzaktan akrabası oluruz,dedemde onun yaveri olur ATAMIZINDA korumacısıydı,Cumhuriyetinde kuruluşunda baş rol oynadık,bu zamanki oyunlar o zamanda vardı ve hepsinin kafasını kestik,eğer ibret almak istiyorsan Afyonda Giresun şehitliğine gidip görürsün 5000 kişilik gönüllü alayından 47 alayın tümü Afyonda şehit düşmüştü,Koçgiri isyanını bizim alay dağıttı, 2 alay Atamızın gizli vurucu timiydi,bu vatan kolay kazanılmadı ve heryerdeydik Batumdan İzmire kadar,Osmanlı yurdu peşkeş çektiğinde Giresun ayağa kalktı başındada Osmanağa vardı,bolşevik isyanıylan Samsun-Batum arasında mekik dokuduk,acaba sordunmu Atatürk Samsuna neden çıktı diye ?...Rus silahları kimin yardımıylan orduya dağıtıldı ?...Bu ülkede Kürt-Türk kardeştir,diğer etnik guruplarda öyle,çünkü biz Türk milletiyiz,halkız bir bütünüz tarihler boyunca,gerekirse yine gereği yapılır,bu vatan sahipsiz değildir,senin öyle sahte milliyetçiliğine benzemez bu işler,sahte milliyetçileride gördük K.Maraşta %90 olan Alevi kardeşlerimizi katlettiler hiç suçu yokken,neymiş gayri müslüm solcuymuş,bende solcuyum ama Atatürkçü solcuyum,orada görevdeyken karnı yarılmış kadınımızın cenini çıkartılmış duvara çivilendiğini gördüm yılandan yılan doğar diye,şimdi anladınmı kim olduğumu ve hala davalarım var bu iktidarlan mahkemelerde,gaza gelme tavsiyemdir şimdide ayni oyunlar oynanıyor üstümüze,biz ölsek bile peşimizden gelenler var !!!
Yer İmleri