Sayfa 634/1004 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Pgsus ta da aylarca inanmamıştı vadelisi !!
    geçen cumadan beri belli tahtalarda para dağıtıyorlar millet o mu almış , bumu almış , ortada kuyu var yandan geç vs derdinde
    geçen hafta doğru strateji yapamayıp belli tahtalarda pozisyon alamayan forumlarda ve kuş sallamasyon da.
    geçen hafta ben yonca yı yazarken burada bir iki kişi OBO diyordu yanlış hatırlamıyorsam buradakiler tamam öyle yorumlamış olabilirler .Yalnız kuş daki üstad lar bana istinaden bulut sen bunu unut yazıyordu YONCA nerede üstad bozuntuları.Zamanında dedikm size hepiniz TEKNİK konusunda üst üste koyarım ha neden bunu diyorum siz hala 2 çizgi 2 ortalama olarak görüyorsunuz bu işi asıl olan oyunu OKUMA sizlere burada yazarken üstad olmadığınız zaman da söylemiştim BÜYÜK ÜSTAD TEKNİKÇİLER beni izlemeye devam edin yalnız çaldığınız grafların altına sindoma veya bulut dan alıntıdır diyinki kulağınızı çınlatmayayım.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Önleme yangını diye bir şey var.
    Benim asıl merak ettiğim insanlar böyle bok pusur işlere neden zaman ayırır.

Gates geçen hafta bodrumdaydı..
    Esnaf onu da kazıklamıştı..
    Herhalde çok gücüne gitti.
    İntikam alıyor..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yersen ..
    Uçakları yok demişlerdir.
    Çocukları işetip söndürürler nasılsa

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen cumadan beri belli tahtalarda para dağıtıyorlar millet o mu almış , bumu almış , ortada kuyu var yandan geç vs derdinde
    geçen hafta doğru strateji yapamayıp belli tahtalarda pozisyon alamayan forumlarda ve kuş sallamasyon da.
    geçen hafta ben yonca yı yazarken burada bir iki kişi OBO diyordu yanlış hatırlamıyorsam buradakiler tamam öyle yorumlamış olabilirler .Yalnız kuş daki üstad lar bana istinaden bulut sen bunu unut yazıyordu YONCA nerede üstad bozuntuları.Zamanında dedikm size hepiniz TEKNİK konusunda üst üste koyarım ha neden bunu diyorum siz hala 2 çizgi 2 ortalama olarak görüyorsunuz bu işi asıl olan oyunu OKUMA sizlere burada yazarken üstad olmadığınız zaman da söylemiştim BÜYÜK ÜSTAD TEKNİKÇİLER beni izlemeye devam edin yalnız çaldığınız grafların altına sindoma veya bulut dan alıntıdır diyinki kulağınızı çınlatmayayım.
    Öce poz alıp kara geçenler , kazanımı kaybetmeme endişesiyle nasıl yol izlemeli .
    Tamam mı , devam mı , neyi takip etsinler. fikren destege devam lütfen

6.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Öce poz alıp kara geçenler , kazanımı kaybetmeme endişesiyle nasıl yol izlemeli .
    Tamam mı , devam mı , neyi takip etsinler. fikren destege devam lütfen
    Öncelikle maliyetinize göre stoploss rakamınızı belirleyin,
    maliyet ve stoploss benim gibi tredar olanların en büyük silahı ,
    güzel yerden mala girmiş seniz badem spor istediği kadar dün yaptığı sabah ve akşam makina sortileri yapsın iplemem kafamda koyduğum hedefe stoplosla yürürüm.Dışarda kalanlarda forumlarda her yükselişte dışarda kalanlar gibi aynı şeyleri yazar.
    kolay gelsin.

7. bist 100 günlük al verdi,30 da muhtemelen yarın verir,bist 30 1539 üstü short kalınmamalı....ytd

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Çok kişi malsız kaldı...
    Twitter üstadlarının serzenişi ondan...
    Bazı kağıtlar hakikaten bağırdı...

Kendi sayfalarında da yazdım bazı tahtalarda hacimle beraber müthiş mal değişimi oldu ve resmen bağırdı ben gideceğim diye...
    Bu arada gitmeyen tahtalarda oldu tabi ama hareketlenecekler çok belli etti...

Dediğin gibi okumak en önemlisi ve gerçekten tebrikler...

Sayfa 634/1004 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •