Sayfa 459/1002 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    işte bu yüzden bildik fonlarla vedalaşıp endeks getirisiyle paralel hareket eden fonlara döndüm. bist100 kapanışına bakıyorum ve acaba bu gün ne yaptılar endişesi taşımadan üç aşağı beş yukarı fon getirimi biliyorum. bu şekilde belki daha az kazanacağım ama fonların saçmalamasına da tahammül etmek zorunda kalmayacağım. ne zaman kendilerine gelirler, o zaman bakarım duruma.
    En güzeli öyle ben de bugün elimdeki hisse fonlara satış verdim, zararda olan ıdh, tcd ve tkf kaldı sadece, onları da zararı kurtarırsa satacağım, bu tür hisse fon işinden ben de sıkıldım. Banka ve bist30 fonlardan vardı geçen hafta kârla sattım, beklesem çok daha iyi getireceklermiş. Gerçekten de endeks düşünce bu tür fonlardan almak daha iyi gibi görünüyor.

2. Sanırım IPB stratejisini artmamak üzerine kurguladı artık. Borsa düşer IPB düşer, borsa yükselir IPB yine düşer. IPB'de olanlar borsanın artışına bile sevinemez oldu. Açıkçası portföy şirketinin son dönemde tüm fonlarında ciddi bir düşüş var, sanırım fon yöneticileri hala yaz tatilinde ve fonlara acemiler bakıyor. Fonun son 6 aydaki getirisi neredeyse bir PPF kadar. 3 aylık ve 1 aylık dönemlerde zaten getirisi yok. Değişken isminin hakkını veren fon yok gibi görünüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Sanırım IPB stratejisini artmamak üzerine kurguladı artık. Borsa düşer IPB düşer, borsa yükselir IPB yine düşer. IPB'de olanlar borsanın artışına bile sevinemez oldu. Açıkçası portföy şirketinin son dönemde tüm fonlarında ciddi bir düşüş var, sanırım fon yöneticileri hala yaz tatilinde ve fonlara acemiler bakıyor. Fonun son 6 aydaki getirisi neredeyse bir PPF kadar. 3 aylık ve 1 aylık dönemlerde zaten getirisi yok. Değişken isminin hakkını veren fon yok gibi görünüyor.
    bir dönem süper gidip yatırımcı güvenini kazandıktan sonra anlaşılmaz haller alıyorlar. güven gidince de kafalarda deli sorular oluşuyor. tabi her zaman güzel performans olacak diye bir şey yok ama güven de kayboluyor. değişkenlerin sadece adı değişken maalesef.

4. dolar düşecek deniyordu yön değiştirdi sanki. yabancı fonlar düşünülebilir belki bu ara.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    En güzeli öyle ben de bugün elimdeki hisse fonlara satış verdim, zararda olan ıdh, tcd ve tkf kaldı sadece, onları da zararı kurtarırsa satacağım, bu tür hisse fon işinden ben de sıkıldım. Banka ve bist30 fonlardan vardı geçen hafta kârla sattım, beklesem çok daha iyi getireceklermiş. Gerçekten de endeks düşünce bu tür fonlardan almak daha iyi gibi görünüyor.
    Endeks düşünce almak mantıklı.

6.  Alıntı Originally Posted by ogretmen Yazıyı Oku
    dolar düşecek deniyordu yön değiştirdi sanki. yabancı fonlar düşünülebilir belki bu ara.
    8,20 üstü pek de cazip değil aslında. reyiz yeni bi bomba patlatıp 8.50 güçlü bir hacimle aşılmadıkça ben buralardan almam şahsen.

7.  Alıntı Originally Posted by ogretmen Yazıyı Oku
    dolar düşecek deniyordu yön değiştirdi sanki. yabancı fonlar düşünülebilir belki bu ara.
    GBC için hiç fark etmiyor ne olursa olsun sürekli düşüyor, nasıl bir fona bulaştıysak artık.

ABV AFA...
    Kaç gündür zarardayım.
    Bari kur artışını yansıt...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 459/1002 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •