Reis alınmazsan benim boynuzluya da basabilin mi mezut bitti herhalde bi duraladı gariban.
Ha yoncaya vermisin parayı ha boynuzlu bi düşün derim kuruduk kaldık SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah bunlara güç vermesin; yapacaklarını tahmin edemiyorum.Yanlış politika veya can havliyle savaştan(rusyadan) kaçmış ailelere ALLAHIN suyunu bile fazla gören bu zihniyeti kınıyorum..(suyun fiyatını 10 kat artıracakmış)
Almanya senin vatandaşına bunu yapsa; demediğin kalmıyor: faşist deriz,zulum deriz....
Zamanında elinde KURAN ile şov yapmıştı.Ah o eline aldığın kitabın en temel kuralına baksaydın ....bunu yapmazdın..
https://www.ntv.com.tr/turkiye/bolu-...cUeBhcHxJmKzZA
Siyasi show. Partisinden de destek alamadı ama halktan aldı, millet gergin Çin seviyesinin de altında maaşa talim ediyorlar bu tarz şeyler normal. Ekonomi psikolojiyi direk çok yakından etkiliyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim köyde 5.000 tl. ye kimse çoban olmak istemiyor
.DÖNÜM BAŞI PARA VERİLİYOR...herkesin sosyal güvencesi var.ortalama 100 dönüm ve üzeri tarla var.Buğday ekiyorlar: ama elini sürmek yok...biçerdöver: samanla-taneyi ayırıyor..oradan direk buğday borsasına..
Köyümüze 600.000 lik evler yapılıyor.
çoban bulunamıyor..bu durumda Afganlılar çözüm oluyor.ÜSTELİK BU KONUDA ÇOK DAHA İYİLER.ücretleri de fazla değil...
diğer köylüler iyi olmayabilir ama bizim ANKARAlılar gayet iyiler..köye gidince kim köylü kim şehirli belli olmuyor.
Ankara sitelerde mobilyacılarda çalışanlar bu göçmenler...genelde bizim halkın çalışmadığı ve sağlığı tehdit eden boya,cila işlerindeler..patron sadece kazancına bakınca bunları tercih ediyor...
Yer İmleri