Sayfa 581/804 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Korku pompalamak değil ,olumlu tarafını söylüyuruz zaten ama negatif tarafı da
    ortalamalarından uzaklaşmış olması bazı göstergelerin kırmamış olması
    her zaman risktir,belki sizin maliyetiniz düşüktür ama buralardan
    maliyetlenen insanlar da var 200 olma riski kadar aşağı gelme riski de var,
    117 ler dediğimde de 140 lardaydı o zamanda korku pompalamak olarak düşünülmüştür,
    ama beklediğim yere de geldi,güncel olarak da aylık ortalamasını da halletse iyi olacak dedim çünkü marj fazla.
    Eyvallah ama buradan sattık diyelim sizin öngörülerinizden yola çıkarak yarın 175 öbürgün 190 oldu nasıl olacak sonuçta bilançolar zamanı hisseler gider gelir düzeltmesinide yapar ama nerede ne zaman?formasyonu kırdı bir çok teknikçi takriben 200 ler civarını işaret ederken efendim işte kırdığı yere geri gelir demek garip.

2.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Hocam formasyon yukarı hacimli kırdı macda teyit edecektir kırdığı yere neden gelsin ne zaman gelmesini bekliyorsunuz bizler 200 lere gitmesini beklerken ?ytd.
    Bakın bu da macd ın yukarı kırmadan fiyatların bi yere gidemediği geçmiş hareketlere göre
    böyle,para tekniği bozar ayrı ama geçmişteki yaşanana göre olasılık.Benim demir çelik şirketlerinin
    hepsinde pozisyonum var burda da uzun vadeli,mesele eskiden beri olanlar da değil yeni girenlerde.

[IMG][/IMG]
    Yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Eyvallah ama buradan sattık diyelim sizin öngörülerinizden yola çıkarak yarın 175 öbürgün 190 oldu nasıl olacak sonuçta bilançolar zamanı hisseler gider gelir düzeltmesinide yapar ama nerede ne zaman?formasyonu kırdı bir çok teknikçi takriben 200 ler civarını işaret ederken efendim işte kırdığı yere geri gelir demek garip.
    Sn Sevenhill daha iyi bilir teknik olarak bir trend kırıldığında kırdığı yere teyide gelir,bu büyük olasıklıktır
    demek istediğim buydu.Macd da teyid vermediği için.Ama dediğinizde haklısınız kafa karıştırmak
    olabilir bu pek aklımıza gelmiyor yazarken.

4.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Sn Sevenhill daha iyi bilir teknik olarak bir trend kırıldığında teyide gelir,bu büyük olasıklıktır
    demek istediğim buydu.Macd da teyid vermediği için.Ama dediğinizde haklısınız kafa karıştırmak
    olabilir bu pek aklımıza gelmiyor yazarken.
    Eyvallah düşen kırılımında pullback kastediyorsunuz herneysede bir formasyon ve formasyonun hedefi var ve hissede 1 yıllık zaman zarfında 100 dolar bekleyenler var etkilenip satanlar olursa vebale girersin onu demek istiyorum işiniz rast gelsin bol kazançlar. ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Eyvallah düşen kırılımında pullback kastediyorsunuz herneysede bir formasyon ve formasyonun hedefi var ve hissede 1 yıllık zaman zarfında 100 dolar bekleyenler var etkilenip satanlar olursa vebale girersin onu demek istiyorum işiniz rast gelsin bol kazançlar. ytd.
    Nexus hocanın yazılarında veballik bir durum görmüyorum şahsen.. onaya gelecek diye satıp oradan alacak olan yani al-sat yapacak olan kendi bakış açısıyla karar vermeli ki yapabilsin.. burada yazılanlara bakarak al-sat yapmak, aklım ermiyor vesselam..

6.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    UV için sıkıntı olmadığını söylüyorum,mesele her yerde bu 100 $ söylemleri olması
    bugün diğer kısmına bakın % 42 pastanın çoğu, hepsi KY Olmasa da 153 den gidiyor
    diye alan biri 140 lara geldiğinde sıkıntıya girer, onların da vebali var da ama haklısınız
    Allah herkesin işini rast getirsin.

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    Nexus hocanın yazılarında veballik bir durum görmüyorum şahsen.. onaya gelecek diye satıp oradan alacak olan yani al-sat yapacak olan kendi bakış açısıyla karar vermeli ki yapabilsin.. burada yazılanlara bakarak al-sat yapmak, aklım ermiyor vesselam..
    Şöyle bir durum var hisse 140 larda iken 117 gelebilir düzeltme yapmalı gibilerden yazdı ama örneğin ben sattım 117 bekledim ne 117 ye geldi nede 120 ye ne oldu 153 te şu an, onu demek istiyorum şöyle bir soru sorma hakkı doğar ya hoca 117 ye gelmeli diyordun ama gelmedi?

8. Bir arkadaşta twıtter da video yayınlıyor yok efendim hissede manipülasyon yapılıyor falan bende dedimki hoca 300 lerdeki hisselerin sermaye özsermaye kar oranlarına bak ondan sonra manipülasyon de erbosun nesi eksik onlardan öyle ya diğerleri o özsermaye karla 300 lere gidiyorsa hatta 500 800 görenler var er bosun neyi eksikte gitmesin ama hissenin farkına varıldıkça şirket zenginleşmeye devam ettikçe birileri farkına varmış ama siz almayın manipülasyon var 500 yada 1000 olunca alırsınız o zaman öve öve bitiremezler. ytd.

Sayfa 581/804 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •