Mustafa el öpmeye gidecektin ne oldu? Öpebildin mi? Haberlerini dörtgözle bekliyorum…
Mustafa el öpmeye gidecektin ne oldu? Öpebildin mi? Haberlerini dörtgözle bekliyorum…
Hisseyi 4.00 ile 4.13 Arasında iyice sıkıştırdılar...
24.Agustos 2021 Günü ,Olağan Genel Kurul var..
Bakalım, o Tarih yaklaştıkca ne gibi aksiyonlar göreceğiz..
Senin adını bilseydim bu soruna daha samimiyetle cevap verirdim.
Besim bey , benim çocuklarımın geleceğini yatırmış olduğum Holdingin sahibi ve onunla çok uzun bir yolculuğa çıktık.
Kendisini de Türkiye nin büyük bir müteşebbisi olduğundan ayrıca çok severim.
Pandemiden sonra elini öpmek dilerim bana nasip olur.
Dolar kurunun 6 TL den 7,8 TL ye çıktığı 2020 yılında Net Holdingin yeniden değerleme yapmaması çok üzücüdür.
2021 yılında kurların 9 TL civarında kapatacağını düşünür isek ortaya %50 lik bir kur farkı çıkmaktadır.
Net Holdingin 6 milyar TL lik duran varlıklarının tamamına yakını döviz endeksli gayri menkullerdir.
Net Holding , bilançolarına kur farkından ve yüksek faizden dolayı milyar TL zarar yazmakta olup ve öz sermayeyi eritmektedir.
Dilerim ki 2021 yılı 12 aylık bilançolarında doğru ve hakkaniyetli yeniden değerlemeler yapılır.
Faliyet karlılığının olmadığı bu pandemi döneminde , öz sermaye karlılığına ciddi ihtiyacımız bulunmaktadır.
Merit Starlitin aşağıdaki katalog linkte reklamını yaparken bizim Kıbrısta 1 milyar doların üzerinde mülkümüz var diyorsunuz ama bilançoda bu rakamları göstermiyorsunuz.
https://www.netholding.com/assets/do...lit-Turkce.pdf
Merit Reklam.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir kafanıza göre takılın.
Son düzenleme : Mustafa Dinçel; 07-08-2021 saat: 11:54.
Dayıcım ,
Yine şenlendirmişsin forumu. Yalnızca Kıbrısta 1 milyar doların üzerinde mülk var ise, üzerine Azerbaycan, Bodrum arazisi ve Türkiyedeki diğer mülkleri, ve starlitide koyar isek ortaya 2 milyar dolardan fazla bir yapı çıkıyor. Buda defter değeri 40 TL demektir yani PD 0.10 lara düşüyor. Güzel yakalamışsın ellerine sağlık.
Yatırım tavsiyesi içermez
Ülkede hiper enflasyon var.Birçok şirket öz sermaye erimesi yaşamamak için gayrimenkullerini yeniden değerliyor.Yılsonu bilançosunu beklemesine gerek yok.Değerlemeyi yapar ilk bilançoya koyar.Ağaoğlu projesiyle kasaya minimum 10 milyar tl girecek,Yeniden değerleme ile defter değeri 20 TL yakın bir fiyatlama olacaktır,piyasa fiyatlaması ile 50 TL olsa hiçde abartı olmaz.Geri alınmış payları de en iyi fiyattan satıp şirketin bilançosunu güçlendireceğine adım gibi eminim,yoksa bu kadar hisse hem holding hemde Besim bey tarafından alınmazdı.Besim bey’e Hande Hanım ve ekibine güvendiğim için buradayım.1.10 TL den 6.25 TL ye giderken trenden atlayanlar oldu.Bizler yolcu değil hancıyız.Besim Bey’in görüşleri konuşmalar oldukça objektif ve gerçekci,Bu ülkenin başına milletin kafasına çay atan liderler değil Asabı Bozuk adamlar lazım,Seni seviyoruz Besim Tibuk.Yatırım tavsiyesi değil harbi görüşlerdir.
Yer İmleri