Uğur mumcu bu kesire öcalan ve pilot necati hakkında onlarca yazı yazdı.uyusturucu ticareti bu örgüt eliyle yapılıyor dedi.pkk nin derin devletle ilişkilerini yakinda açıklayacağım dedikten kısa süre sonra öldürüldü.kimse salak değil herkes neyin ne olduğunu biliyor çok şey yazarım da şimdi gerek yok.
SeyitRıza,ŞeyhSait,Koçgiri,Beytüşşebab,Nehri,Reşko tan ve Raman,Birinci Sason, İkinci Sason,Hazro,Mutki,Resul,Zeylan,Hakkâri,Buban Aşireti isyanları, Ağrı Harekâtları, Bicar Tenkil Harekâtı,Tendürek Harekâtı,Savur Tenkil Harekâtlarında dağlarda ovalarda Kürtçüleri kovalayıp aylar içinde topunun da kellesini koparan Türk ulusunun önüne düşmanlarının leşlerini atıp onun övgüsünü hayranlığını alan kişidir o. Kim mi? Atatürk.. Yanlış mı yapmıştır? Hayır ulusunun ondan beklediği görevi yapmıştır..
Dünyanın en kanlı örgütlerinden biri eliyle yıllarca uyuşturucu trafiği yönlendirilecek.her mecrada bir ton karanlık insan bu işten servetler yapacak.bu işleri açığa çıkarmak üzere olan bu memleketin en vatansever gazetecisini öldüreceksin ondan sonra şu bu dlye hamaset yapacaksın. Olmaz kimse salak değil çok şey yazarım rahmetlinin anısına da gerek yok.adam korkmadı hakkımızı savunurken öldürüldü.
hadi ben geçmiş ile gelecek arasında sıkıştım kaldım.
yıldızlar arası filminde olduğu gibi. daha öönce izlemediğim halde filmini çekmş hayatımın.
ama bakıyorum hala geçmişte takılan var.
cep telefonununkim buldu
tekerleği kimbuldu. bulan kürttü yapan gavurdu icat eden şuydu buydu.
yahu
yapılan yapılmış . o isim yapmasaydı başkası yapacaktı. başkası bulacaktı.
gençler ve gelecek nesil bunlarla ilgilenmiyor . olana bakıp anı yaşamaya çalışıyor.
5 sene üniversit okuyup bimde kasiyer oluyor memleketimin insanı o da sağda torpili varsa.
hala bık bık.
Yer İmleri