Sayfa 84/616 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 665 - 672 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bence kar gelene kadar piyasaya uyumlu olarak küçük küçük yükselecek böylece grafik te güzelleşecek olumlu kar haberiyle hoşgeldiniz yeni ortaklar deyip verecek milletin eline yine

2.  Alıntı Originally Posted by ekinoks76 Yazıyı Oku
    Bence kar gelene kadar piyasaya uyumlu olarak küçük küçük yükselecek böylece grafik te güzelleşecek olumlu kar haberiyle hoşgeldiniz yeni ortaklar deyip verecek milletin eline yine
    Aynen öyle kücük yatirımciya bugunku 2 kademe yükseliş bile çok ne oldugunu görmeleri uzun sürmez benim davam bunlarla artık kan davası gibi oldu benim istedigim fiyata gelmeden çıkmak yok

3. Evet bir hisse adama nasıl gecirir izleyelim öyle çikcak diye hayel kurmasın kimse şimdi yön aşağı hedef 2023

4. polho ve pkartta güzel bilancolar bekliyorum haftaya inşallah tahminlerim gerçekleşir.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    polho ve pkartta güzel bilancolar bekliyorum haftaya inşallah tahminlerim gerçekleşir.
    Bunlar adama günahıni vermez haftaya bist bu yükselisi geri versin gorürsün bilançoyu bugunkünu dün dedim geri alır diye

6. Pkart muhteşem geldi bakalım polho ne olacak? Ama ekliyeyim konselide de çok güzel bir tablo olacağını düşünüyorum. Ben polho hakkında fiyat tahmini yapmadım. Sadece bilançosunun güzel gelmesini bekliyorum dedim. Hisse fiyatını patron ve adamları bilir.

Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Bunlar adama günahıni vermez haftaya bist bu yükselisi geri versin gorürsün bilançoyu bugunkünu dün dedim geri alır diye
    Son düzenleme : temel analizci; 06-08-2021 saat: 23:29.

Bugünde güzel andık baskılayan çakalı, boynun devrilsin, sözün bittiği yerdeyiz, yükseliş tosbağa hızında, ne iş yapıyor bu firma kış uykusundan uyanamadı bir türlü,,,,,

8. https://invst.ly/voa6v
    ne kadar teknik çalışmasada şahsiyetten yoksun patron ve spek kurbanı olan gercek degerinden uzak öylesine bir hisse..
    5 günlük ortalama 21 geçmiş 55 günllük fibo üzerinede durabilirse hissede yukarı hamleler olabilir..? Y.T.D
    BOL ŞANS:ortaklara
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 84/616 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •