Sayfa 56/1006 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Merkez bankası Para politikası kurulu toplanmadan önce Aktifbono faizlerinden ipucu yakalardık. Eğer oranlar küçük artarsa bilirdik ki merkez faiz artıracaktır. Ya da pat diye nkolay 0,50 düşerse bilirdik ki merkez faizi düşürecek. Bu hafta hiç renk vermedi. Demek ki oranlar sabit kalacak.

Aktifle ilişkisi çok iyi olan chkuy rumuzlu yazarımız vardı. genelde tüm öngörüleri tutardı ! Paraları gayrimenkule yatırınca daha yazmıyor. Fiba , Aktif, Alternatif gibi piyasa üzeri oran verenler son 30 gündür nazlanıyor.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Merkez bankası Para politikası kurulu toplanmadan önce Aktifbono faizlerinden ipucu yakalardık. Eğer oranlar küçük artarsa bilirdik ki merkez faiz artıracaktır. Ya da pat diye nkolay 0,50 düşerse bilirdik ki merkez faizi düşürecek. Bu hafta hiç renk vermedi. Demek ki oranlar sabit kalacak.

Aktifle ilişkisi çok iyi olan chkuy rumuzlu yazarımız vardı. genelde tüm öngörüleri tutardı ! Paraları gayrimenkule yatırınca daha yazmıyor. Fiba , Aktif, Alternatif gibi piyasa üzeri oran verenler son 30 gündür nazlanıyor.
    O arkadaşı duymuştum. Sanırım gayrimenkulleri milyonları bulmuş deniyor karıştırmıyorsam. Yazmasına gerek kalmamış zaten.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Kübaya gitti diye duydum.mutevazi bir hayat yasiyirmus orda[emoji39]

4. https://eksisozluk.com/entry/126704601
    bal gibi kriz var.bir çocuk yaptım dünyam şaştı millet on tane yapıyor ama it gibi yaşıyor.çocuğun bezi maması derken çocuğu kreşe yollamaya para kalmıyor.sağlıklı beslenme zaten ayda 5 bin lazım et balık peynir yemek için.
    ülke de kaymak bir tabaka var bir de dedesi köyde zengin olup ölünce mirasa konan kesim var.hayat bunlara güzel.bir telefon alacağım iki senedir para biriktiriyorum.
    oğlum siz 2500 tl kira veriyorsunuz o para benim öğretmen maaşım.işime gelmezse yerine geçecek milyonlarca öğretmen var seve seve çalışacaksın.
    En az 3 kardeşim, 1 yetmez.

5. Üniversite mezunu AGİ dahil 3500 TL geri kalanına 3000 TL veriyorlar birde akıl veriyorlar çalışan biriyle evlen karıkoca 6000 veya 7000 TL alırsınız gecinirsiniz diye ******** adamlar.!!!

Denizbank'ın mevduat- fonu 18.95 .
    geçen ay 17.95 ti.

7. Burada 5. nicki ile forumda yazan Market Soul yani eski jmk99 daha eski happy ondan evvelde julialuthor a ana avrat küfür etmem den dolayı kankası MEDWIG tarafından 10 gün ceza aldım..
    Kendisine benden alıntı yaparsan küfür ederim diye uyardım idi..Dinlemedi..Demek ki edilmesi hoşuna gidiyormuş..

Ne demiştik..
    Para fışkırıyor paraa..
    Ne demiştik..
    Doların yüksek tutulması devlet politikası..
    Dolar yüksek tutuldukça da insanların kulaklarından para fışkırmaya devam edecek..

Ne demiştik..Dolar düşecek gibi olursa..ülkeye giren kara para ak para katar parası dozu kaçırırsa hemen müdahele ile doları yükseltirler..Yada ben 5 milyar dolar mı getirecem..Ama kuru ucuz mu buluyorum..eahh..Anladınız gerisini..
    Aynen de bu oluyor..

2018 yılında elimdeki az bi doları 6.70 den satmıştım..
    O günden geçen süreçde eklersen faizi 11 gibi bir rakam elde ediliyor geçen 3 senede..
    Doların 10 12 bandına çekilmesi lazım gelmektedir..Yoksa halk isyan edebilir..

Getirilen zamları yetersiz buluyor ve daha da artırılmasında bir sakınca olmadığını düşünüyorum..
    Elektrik ve doğal gazcı babalar aman halkı ürkütmeyelim diye 15 falan yapıyorlar ama ben en az 50 ye kadar yolu olduğunu düşünüyorum..Halk da çok ciddi para var..tıkır tıkır ödeyebilir ..O zaman karı maxi etmek lazım..Bu fırsatı kaçırmamalılar..
    Korkarak olmaz bu işler..

Sayfa 56/1006 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •