Sayfa 23/100 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon
Arama sonucu : 793 madde; 177 - 184 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Edata ya uyma huyundan vazgeçmedi. Devre kesiciden 111 kademe düşerek çıktı. Edata kadar gittin mi acaba sen? O tavanlar yaparken neden karın ağrısı çekiyordun.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bana göre e dataya uydurmaya çalıştılar.Çünkü bu işlerine geliyor.Birileri e data taban olunca, fırsattan istifade tabana çekip mal almak istedi.İstedikleri kadar malı e datadaki gibi kolay alamayanlar, karşılıklı fiktif işlemle tabana mal yığmak istedi . Mal tabana fazla gelmeyince , hisseyi taban satıcılı bile gösteremediler. Tabanda 1 lot bile bırakmadılar.
    Tabana çekme çok zekice bir hareketti ama başarısız oldu.
    Aldıkları malın genel ortalaması 22 oldu. Burdan anladığım speke burdan ucuz ekmek yok,şimdi herkes bu hissenin değerini biliyor.
    Toplamak istiyorsa hisseye gereken değerini ve fiyatını verecek.
    Başka yolu yok gibi görünüyor.

2. Aslına bakarsanız ben yarın taban olsun istiyorum hatta üç gün üst üste taban yapsın kabulüm o hisseyi aşağı çekmeye çalışanlara duyurulur
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Bana göre e dataya uydurmaya çalıştılar.Çünkü bu işlerine geliyor.Birileri e data taban olunca, fırsattan istifade tabana çekip mal almak istedi.İstedikleri kadar malı e datadaki gibi kolay alamayanlar, karşılıklı fiktif işlemle tabana mal yığmak istedi . Mal tabana fazla gelmeyince , hisseyi taban satıcılı bile gösteremediler. Tabanda 1 lot bile bırakmadılar.
    Tabana çekme çok zekice bir hareketti ama başarısız oldu.
    Aldıkları malın genel ortalaması 22 oldu. Burdan anladığım speke burdan ucuz ekmek yok,şimdi herkes bu hissenin değerini biliyor.
    Toplamak istiyorsa hisseye gereken değerini ve fiyatını verecek.
    Başka yolu yok gibi görünüyor.
    Teşekkürler, sağolun

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hızlıca tavana gitmesi işlerine gelmiyor tavana kitleseydi ky hisseye daha Bi güven duymaya başlayacak ve at hırsızları istediği malı toplayamıyacak o yüzden hissenin önünü kesiyorlar edatada ki ky burada olsaymış keşke dedirtiyor
    Son düzenleme : kilavuz; 09-08-2021 saat: 11:22.
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. .. ... ...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. ederi var mı daha bunun, azcık alsak..

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    ederi var mı daha bunun, azcık alsak..
    Reis sen bu işin üstadısın sana akıl vermek ne haddimize.! Senı burada görmek ancak mutluluk verir..!!!

Bir iki de bızım burada çizdir de feyiz alalım..!!

Senin grafikler ne der vbtyz için..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Reis sen bu işin üstadısın sana akıl vermek ne haddimize.! Senı burada görmek ancak mutluluk verir..!!!

Bir iki de bızım burada çizdir de feyiz alalım..!!

Senin grafikler ne der vbtyz için..
    hocam bundan grafik mi çıkar, üç dene çubuk yapmış daha..

yarın atarım inş., yarınki hareketini de görelim bakalım..

Sayfa 23/100 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •