Sayfa 58/1006 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Piyasalar daha gider yukari.muzik calmaya devam eder.siserde siser.taki balona biri igneyi batirincaya kadar.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    T
    Halkın keyfi hele hele 2018 rahip krizine kadar süper yerinde idi..
    O dolar zıplaması ve ardından gelen enflasyon 15 senelik süper zenginleşme sürecini biraz baltaladı tabi..Ama yine de karşılığında o kadar da TL basılıp verildiği için bir nevi dengelendi..

Şu anda halk da para var..Öyle anlatıldığı gibi aç maç efendim ödeyemiyor kredi batağında falan değil..
    500.000 e kredi çekip eve alan adam şu an satsa suyun içinde 800.000 e satar..üstelik 1 senedir de kira aldı..
    5 sene sonra enflasyon ve sabit faiz yüzünden nerede ise kiradan az ödeme ile devam edecek..
    Burada sözcü mözcü gibi işleri güçleri memleket batıyorculara göre ise halk kredi batağında..

Bu fışkırmadır..Böyle bi bedava para dünyanın hiç bir yerinde yoktur..
    Ha doğru mudur değildir..Ben bu politikaya karşıyım..
    Ahlaksızlık ve fuhuş bedava para ile beraber gelir..
    Nitekim görüyoruz toplumsal ahlaksal çöküşü de..
    Şu koyu ile işaretlediğim yerler paranın bir kesimden diğerine aktarılmasıdır, varlık transferidir, kul hakkıdır, senelerin birikimlerinin *** edilmesidir, sabit gelir ile yaşayanların fakirleştirilmesidir, borçla yaşayana başkalarının birikimlerini bedavaya peşkeş çekmektir, borçla yaşamayı hüner gibi gösterip, cari açığın olduğu yerde cari açığın en büyük destekçisi birikim yapanları aptal yerine koymaktır, yanlıştır...

Zaten arkadaş da her şeye rağmen yanlış olduğunu dile getirebilmiş...

3. "Borç alan emir alır."

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Parayla işi olmayanlar neyse de bizim gibi 7/24 bankalarla işi olanlar ; TEB internet açılmıyor. 1 saat oldu düzelmedi. Bilen var mı ? Duyuru felan oldu da kaçırdık mı ?
    Ana sayfası düzelmese de bireysel internet sayfasına tıklayınca giriş yapıldı. Korkarak işlemi yaptım, bakalım hekleme felan olacak mı diye korkuyoruz.

Tarihin en dusuk faizlerinde tabiki keyfi yerinde olur.%7 ile mevduat yaptik bir ara.turkiyede enflasyon ne zaman bukadar dustu.bu durum likitide tuzağı.bakalim kim tetigi çekecek piyasalarda zaman gosterecek.
    Bu sansli sanstir.lucky luke gibi.[emoji39]

6. Faizle işi olanlar için ballı kaymak bir fon yazayım. Yalnız bazı bankalar bu fonu satıp- almıyor. garanti, iş, ziraat gibi. TEB, alternatif işlemi kabul ediyor. FZP fiba banka serbest fonu. Aylık net %2 getiriyor. Risksiz temiz para. Yatırım tavsiyesi değildir. Bilgi paylaşımıdır. Sizler yatırım danışmanından yardım alınız.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Faizler artmazsa yüksek ve geçici olmayan enflasyon, artarsa duman olan piyasalar. Kontrol tamamen kaybedildi. İki ucu pis bir değnek adeta.

Anlık enflasyon 5% çıkmış, konteynır fiyatları uçuyor ama bunlar hala faizi arttırsak mı arttırmasak mı diye düşünüyorlar.

Arttıracakları da 0.25%. Bir halta derman olmayacağı gibi piyasları da çökertecek. (o da arttırabilirlerse)
    ben de 0,25% ne olacak falan diyordum da sonradan nerede okudum bilmiyorum jeton düştü.

aslında mesele borsa, borsa düşerse gavurun emekliler aç kalır zira orada faiz olmadığı için herkes borsada.

aslında herşey borsalar düşmesin diye.. faiz falan hikaye...

bizde borsanın yerinde beton var...

Aynen abdde herkes borsada birde evlerde yatirimi var.siz olsanız faizi arttirmisiniz.ayak surursunuz dimi.bizde ise. Hem enf hem faiz uzerinde game.

Sayfa 58/1006 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •