Piyasalar daha gider yukari.muzik calmaya devam eder.siserde siser.taki balona biri igneyi batirincaya kadar.
Piyasalar daha gider yukari.muzik calmaya devam eder.siserde siser.taki balona biri igneyi batirincaya kadar.
Şu koyu ile işaretlediğim yerler paranın bir kesimden diğerine aktarılmasıdır, varlık transferidir, kul hakkıdır, senelerin birikimlerinin *** edilmesidir, sabit gelir ile yaşayanların fakirleştirilmesidir, borçla yaşayana başkalarının birikimlerini bedavaya peşkeş çekmektir, borçla yaşamayı hüner gibi gösterip, cari açığın olduğu yerde cari açığın en büyük destekçisi birikim yapanları aptal yerine koymaktır, yanlıştır...
Zaten arkadaş da her şeye rağmen yanlış olduğunu dile getirebilmiş...
"Borç alan emir alır."
Tarihin en dusuk faizlerinde tabiki keyfi yerinde olur.%7 ile mevduat yaptik bir ara.turkiyede enflasyon ne zaman bukadar dustu.bu durum likitide tuzağı.bakalim kim tetigi çekecek piyasalarda zaman gosterecek.
Bu sansli sanstir.lucky luke gibi.[emoji39]
Faizle işi olanlar için ballı kaymak bir fon yazayım. Yalnız bazı bankalar bu fonu satıp- almıyor. garanti, iş, ziraat gibi. TEB, alternatif işlemi kabul ediyor. FZP fiba banka serbest fonu. Aylık net %2 getiriyor. Risksiz temiz para. Yatırım tavsiyesi değildir. Bilgi paylaşımıdır. Sizler yatırım danışmanından yardım alınız.
ben de 0,25% ne olacak falan diyordum da sonradan nerede okudum bilmiyorum jeton düştü.
aslında mesele borsa, borsa düşerse gavurun emekliler aç kalır zira orada faiz olmadığı için herkes borsada.
aslında herşey borsalar düşmesin diye.. faiz falan hikaye...
bizde borsanın yerinde beton var...
Aynen abdde herkes borsada birde evlerde yatirimi var.siz olsanız faizi arttirmisiniz.ayak surursunuz dimi.bizde ise. Hem enf hem faiz uzerinde game.
Yer İmleri