Piyasalar daha gider yukari.muzik calmaya devam eder.siserde siser.taki balona biri igneyi batirincaya kadar.
Piyasalar daha gider yukari.muzik calmaya devam eder.siserde siser.taki balona biri igneyi batirincaya kadar.
Þu koyu ile iþaretlediðim yerler paranýn bir kesimden diðerine aktarýlmasýdýr, varlýk transferidir, kul hakkýdýr, senelerin birikimlerinin *** edilmesidir, sabit gelir ile yaþayanlarýn fakirleþtirilmesidir, borçla yaþayana baþkalarýnýn birikimlerini bedavaya peþkeþ çekmektir, borçla yaþamayý hüner gibi gösterip, cari açýðýn olduðu yerde cari açýðýn en büyük destekçisi birikim yapanlarý aptal yerine koymaktýr, yanlýþtýr...
Zaten arkadaþ da her þeye raðmen yanlýþ olduðunu dile getirebilmiþ...
"Borç alan emir alýr."
Tarihin en dusuk faizlerinde tabiki keyfi yerinde olur.%7 ile mevduat yaptik bir ara.turkiyede enflasyon ne zaman bukadar dustu.bu durum likitide tuzaðý.bakalim kim tetigi çekecek piyasalarda zaman gosterecek.
Bu sansli sanstir.lucky luke gibi.[emoji39]
Faizle iþi olanlar için ballý kaymak bir fon yazayým. Yalnýz bazý bankalar bu fonu satýp- almýyor. garanti, iþ, ziraat gibi. TEB, alternatif iþlemi kabul ediyor. FZP fiba banka serbest fonu. Aylýk net %2 getiriyor. Risksiz temiz para. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Bilgi paylaþýmýdýr. Sizler yatýrým danýþmanýndan yardým alýnýz.
ben de 0,25% ne olacak falan diyordum da sonradan nerede okudum bilmiyorum jeton düþtü.
aslýnda mesele borsa, borsa düþerse gavurun emekliler aç kalýr zira orada faiz olmadýðý için herkes borsada.
aslýnda herþey borsalar düþmesin diye.. faiz falan hikaye...
bizde borsanýn yerinde beton var...
Aynen abdde herkes borsada birde evlerde yatirimi var.siz olsanýz faizi arttirmisiniz.ayak surursunuz dimi.bizde ise. Hem enf hem faiz uzerinde game.
Yer Ýmleri