Estağfurullah, iltifat etmişsin. ilk 2.30 dan bulaşmıştım. 1 ayda 3.20 oldu ama beklenti gerçekleşsin diye ne sattım ne trade ettim. Yoksa fena olmayan bir miktar vardı elimde. 2 altına sarktıktan sonra biraz trade ettim gerçi

Bu gün itibariyle ana hissem aksen le hemen hemen eşit miktara(%40-45 ağırlık) ulaştı. Normalde bu tarz bir hissede bu ağırlığa çıkmam ama fiyatı bastıkça - aslında hatalı bir biçimde - iş biraz inada bindi galiba. Artık speğin bir yerlerinden kan almadan çıkmayız nasipse

Tahtacıdan fazla sabır gerekecek ama inşallah değer. aksende 3.5 yıl oldu, bu sürede ağırlıkça %20 düştüğüm de %90 çıktığım da oldu ama sonuçta şu an elimdeki miktarın gerçek maliyeti epey eksilerde çok şükür. Yani ben antrenmanlıyım

Tarzım esnek - duruma göre daha artar veya %25 e kadar azalırım, borç-kredi vs de kullanmıyorum; gerisi nasip kısmet artık..
Şu an sadece selva+imaş paylarından etmesi gereken değerin bile epey altında ama bu hisseyi aldığımız andan itibaren çakalla yatağa girdiğimizin de onun kuyruğu kaldırmasını beklememiz gerektiğinin de bilincindeyiz

Benim bu paraya ihtiyacım yok, en fazla bir daha basar. Basmazsa...
Geldik, gidiyoruz..
Yer İmleri