Cevapladýðýn için teþekkür ederim önceki sayfalardaki deðerli yorumlardan feyz aldýðým için burada yazýlan her yorum ve bilgi benim için çok deðerli
Cevapladýðýn için teþekkür ederim önceki sayfalardaki deðerli yorumlardan feyz aldýðým için burada yazýlan her yorum ve bilgi benim için çok deðerli
%45'lik ÖTV dilimindeki matrah limiti 85 bin TL'den 92 bin TL'ye, %50'lik ÖTV dilimindeki matrah limiti ise 130 bin TL'den 150 bin TL'ye yükseldi. Hayýrlý uðurlu olsun![]()
Borsa, gelecekle rakamlarý birleþtirme sanatýdýr. Twitter: @finansalteori
Vergi indiriminin toasonun rakipleri için daha pozitif olacaðý öngörülüyor. Özellikle toyota ve Volkswagen satýþlarýný olumlu etkileyecek gibi.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Ýç piyasa veya ihracat.... Tofaþ her piyasa koþulunda çatýr çatýr satar. Halkýn alým gücü geriliyor. Aegea baþta olmak üzere Tofaþ modelleri her türlü alýcý bulur. Ýthal araçlarýn bir kýsmý için yeni düzenleme yaramýþ gözükse de zaten stok yok. Dolayýsý ile kaðýt üzerinde bir düzenleme gibi duruyor.
Bu arada þunu da belirtmekte fayda görüyorum. Yapýlan düzenleme bir vergi indirimi deðil. Matrah ayarlamasýdýr.
Yer Ýmleri