Sayfa 817/1004 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Ya İstanbul seçim tekrarı neydi ya orada öyle bir karar kesinlikle beklemiyordum hiç bir şey olmasa da bir şey oldu dediler o zaman da batayazdıydık. Benim güven/ hukuk filan şeyleri o gün bitti o günden sonra hiç bir şeye şaşırmıyorum.
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    alım yapmışlar da bir b... biliyorlar zannediyoruz... Kimi salaktir parası yoktur kimi salaktir parası çoktur. Bizim pala salağı ikinci örnek...

Mal alır darbe olur, mal alır salgın olur, mal alır merkeze geceyarısı operasyonu olur...

Dedim ya bi b... bilmeyen bu arkadaşların peşinden gidilmez, abartınca shortu yapıştırıp kaymağı yenir...

Tamam kazanılmaz değil ama ülkenin şu halinde long geceye gireni cesaretinden dolayı alkışlıyorum...

Tamam para önemli ama huzur on kat daha değerli...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Shortunu giyenler için zor bir başlangıç olacak, flat yapıp yukarıdan tekrarı mi girsek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    short değilim ama niye zor başlangıç? baktım yurtdışında bişey yok gibi...bir haber gelişme mi var bizde?

Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Shortunu giyenler için zor bir başlangıç olacak, flat yapıp yukarıdan tekrarı mi girsek

4. Altın palası dün satamayanlar için bugun yeni bir fırsat mı sunuyor göreceğiz bakalım palacım bu sefer al ama ve 1760 gitti 10 tane , şimdi yükselirse 1782 den 10 tane daha satarım oyun planım basit
    Son düzenleme : abrek14; 13-08-2021 saat: 09:34.

5.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Altın palası dün satamayanlar için bugun yeni bir fırsat mı sunuyor göreceğiz bakalım palacım bu sefer al ama ve 1760 gitti 10 tane , şimdi yükselirse 1782 den 10 tane daha satarım oyun planım basit

Elimde yok ama 20 eylüle kadar yukarı marj var gibi gibi...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    short değilim ama niye zor başlangıç? baktım yurtdışında bişey yok gibi...bir haber gelişme mi var bizde?
    Son zamanda
    Genelde nasıl başlarsa öyle devam ediyor
    satış niyeti var heralde

7.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku

Elimde yok ama 20 eylüle kadar yukarı marj var gibi gibi...
    Bence düzeltmesi hala devam ediyor. Aslında nereye kadar düşeceği bile belirsiz belirli bantlar oluyor bunun içinde oynuyorum. Hep beraber görelim bakalım ne yapacak . Maliyete kadar yazdım geri alırkende fiyatı yazacağım .

8. 3,000 puanlık et var gibi...

Sayfa 817/1004 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •