Sayfa 823/1004 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Yani 1 kontrat yerine 100 kontrat almış olsam kârım 600 lira olacaktı o zaman doğru mu anladım?
    Brüt olarak evet. Net olarak binde 2 komisyon ödüyor olsanız alım/satım toplam binde 4 yapar. Bu da 125.500 TL pozisyon büyüklüğü üzerindendir. 500 TL aracı kuruma komisyon ödersiniz. Üstüne viop borsa komisyonu da olacak. 600 TL de masrafınız olur, nette başa baş noktası. Unutmayın bunun zarar kısmı da var. Zarar ederseniz bu komisyonlar nedeniyle net zararınız üzebilir. Kolay para kazanılacak yer değil, burada işlem yapan küçük yatırımcının %70-80 belki daha fazlasının zarar ettiğini hiç unutmayın.

2. Bu nasıl bir ülke arkadaş, yüzde 80 ni Müslüman olan bir ülkede İslama çok rahat dil uzatılmakta, çok enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

klasik takiyyecilik yine almış başını yürümüş , islâmî kullananlarmış..
    bak bak ifadeye bak..
    kullandırtma o zaman beyim , gücün mü yetmiyor yoksa..
    benim başka bi maruzatım var , ne dion bu yangınlar ve sel 'felaketi' için..
    bi yorumunu alalım beyim..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir ülke arkadaş, yüzde 80 ni Müslüman olan bir ülkede İslama çok rahat dil uzatılmakta, çok enteresan
    yüzde 0.01 i gerçek müslümandır onların , ne müslümanlığından bahsediyorsunuz siz..
    komik olmayın..
    yüzde 80 miş..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yüzde 0.01 i gerçek müslümandır onların , ne müslümanlığından bahsediyorsunuz siz..
    komik olmayın..
    yüzde 80 miş..
    Kafa kağıdında yazanla yaşanılan maalesef birbirini tutmuyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir ülke arkadaş, yüzde 80 ni Müslüman olan bir ülkede İslama çok rahat dil uzatılmakta, çok enteresan
    forum amacına uygun olarak sadece; ekonomi,borsa vs. olursa çok daha verimli oluyor.

sonuçta herkesin kendi hayatı,inancı vs. kendine.

bu toplumda sinir uçları vardır; etnik,mezhep,din vs... şahısları taptığı hatayı bunlara bağlamadan eleştirmek lazım.

not.; sadece bilgi..yapılan bir anket vardı bu ülkede kendini müslüman olarak tanımlayan %75-80 arasıydı.

ülke nihayet 21. yy da din tahakkümünden (dinin siyasaet için kullanılması ve geriletilmesi) kurtulacak ve ilerleyecek diye umarken şimdi akape+abd+avrupa işbirliği ile ülkeye sığınmacı getiriliyor.. jeopolitikte ülke içini karıştırmak için sıkça kullanılan bir şey..lübnan, pakistan, afganistan ve benzerleri.. bu ülkelere bakarsanız bir daha belini doğrultamıyorlar.. hatta haçlı zihniyeti için o kadar faydalı ki istedikleri zaman hedef ülkeyi karıştırabiliyorlar sığınmacılar üzerinden uzun vadede..

akepe dini nedenlerle abd nin tuzağına düşüyor..milli şuur eksikliği var.. ümmet diyor başka bir şey demiyor ki abd bunları çok iyi bildiğinden kullanıyor siyasal islamcıları..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    Brüt olarak evet. Net olarak binde 2 komisyon ödüyor olsanız alım/satım toplam binde 4 yapar. Bu da 125.500 TL pozisyon büyüklüğü üzerindendir. 500 TL aracı kuruma komisyon ödersiniz. Üstüne viop borsa komisyonu da olacak. 600 TL de masrafınız olur, nette başa baş noktası. Unutmayın bunun zarar kısmı da var. Zarar ederseniz bu komisyonlar nedeniyle net zararınız üzebilir. Kolay para kazanılacak yer değil, burada işlem yapan küçük yatırımcının %70-80 belki daha fazlasının zarar ettiğini hiç unutmayın.
    Hocam ilginize çok teşekkür ederim. "Piyasa düşerken para kazanmak" öyle kolay iş değilmiş demek ki bunu anladım. Viop maceramı brüt 6 lira kârla noktalıyorum. kârda olan şanslı azınlıktayım )

Sayfa 823/1004 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •