Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8621 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Havadis var varda dedikodudan öteye gitmiyor inşallah bu sefer bir sonuca ulaşılır bilir kişi raporları hazırlamış mal varlıklarının tespiti yapılmış mahkemenin onayına sunulacak mış 1 ay İçerisinde bir karar çıkacağı beklentisi var.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Havadis var varda dedikodudan öteye gitmiyor inşallah bu sefer bir sonuca ulaşılır bilir kişi raporları hazırlamış mal varlıklarının tespiti yapılmış mahkemenin onayına sunulacak mış 1 ay İçerisinde bir karar çıkacağı beklentisi var.
    özledik dedikodu olsa ,geçmiş haber de olsa ...

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Havadis var varda dedikodudan öteye gitmiyor inşallah bu sefer bir sonuca ulaşılır bilir kişi raporları hazırlamış mal varlıklarının tespiti yapılmış mahkemenin onayına sunulacak mış 1 ay İçerisinde bir karar çıkacağı beklentisi var.
    buda mı hayal oldu...

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    buda mı hayal oldu...
    Bu yaşıma kadar çok hayal kurdum çoğunu gerçekleştirdim ulaşılamayacak hayaller değildi oldu borsa hayalim hep kabusa döndü ne yaptıysam nasıl düşünürsem düşüneyim gerçekleşmedi korktum sattım etki altında kaldım sattım sattıktan sonra çok pişman olduğum hisseler oldu satmadıklarımda böyle borsa dışına atıldı çaresizliği yaşadım borsa hayalim saplantıya dönüştü galiba vaz geçemeyeceğim bir durumdayım nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum geçmişi kurcalayarak gelecek planları yapmaktan yoruldum varlık fonu bile Türk telekomun %51 hissesinin peşine düştü sistem neye göre çalışıyor kanunlar da mı eksiklik var hakim ortaklardamı hayalimde artık kanunlarının uygulanmasından başka beklentim kalmadı neyse falımız çıksın artık printaşımız o azamanlarda printaşın fallarına bakanlar gelecek hayallerini gerçekleştirmiş olmalı gerçekler bir gün gün yüzü görecektir pirintaşın hakimleri kim neyi bekliyorlar nasıl hayaller peşindeler togg da varlarmı arsa üzerinde gayrimenkul planları ne yeni projeleri nelerdir düşünmekten yorulduk artık.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    dedi kodu adı üstünde dedikodu olarak kaldı sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    dedi kodu adı üstünde dedikodu olarak kaldı sanırım.
    Galiba dediğin gibi olacak duyduğumuz hep aynı bakkala kasaba manava borç muhasebeciyecide belki birleşme raporlarını rehin aldı patron ondan spkya müracat edemiyor para para senin tabirinle napolyon napolyon diyelim önceden napolyon lazım oldumu vatandaş banka müracat ediyorlardı şimdi tenezzül etmiyorlar durum oldukça garip izahname işi bozuyor olmalı kasa boş olsa minareye kılıf bulurlar takke de olsa külahta olsa keli göremiyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    havadis hayal oldu sanırı

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    havadis hayal oldu sanırı
    Malesef durum onu gösteriyor mayıs haziran derken yıl sonuna kadar maşallah inşallah denmeye başlandı yönetim kurulunun görev süreside 3 yıldı bu yıl yanılmıyorsam doluyor patronun keyfi yerinde olmalı piyasalarda bi kıpraşma var gibi gibi ruslar kapış kapış daire alıyorlarmış neme lazım arsayı gaptırmasa bari güz gülleri gibi tomurcukta bekliyoruz ekim sıcaklarına bırakacaklar açtırırlar mı açtırmazlar mı hava raporları onların elinde 2019daki ekimde umutları donurdular var bildikleri bi şeylerde olan bizlere oluyor unutamıyoruz unutulmuyor vesselam.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •