Sayfa 844/1004 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Bu makalede farklı yazmış sn. Hayek.

Aşı çok etkili, aşıyı reddeden kişiler arasında yoğun bakım oranı çok yüksek, gençlerden aşılı olanlarda aşı koruması çok yüksek, yaşlı olup da aşı olanlarda ise delta varyanti nedeniyle aşının etkinliği %81 demiş özetle. Ağır hastalıklar için konuşuyor.

makale
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    The Jerusalem Post 12 Agustos 2021 ; https://m.jpost.com/israel-new...-co...meeting-676412 (adamlar linki taşımıs simdi farkettim ama ekran fotosunu almiştim rtalb forumunun hemen sonunda incelenebilir)

özet geçersek, israilde mevcut 400 ciddi hastanin %64'ü aşılama sürecini tamamlamış insanlardan %32'si de aşılama sürecinde olanlardan (tek doz) oluşuyor. Geriye %2 + %2 kaliyor.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben bilmediğim ve sn. Oyunagelen de sağlık çalışanı olduğu için sordum sn. Baba_baskan. Amacım tartışmak veya tartışma çıkartmak değil kesinlikle. Kararınıza saygı duyuyorum ancak aşı olmayan kişilere gelebilecek kısıtlamalar olursa bunları da anlıyorum ve destekliyorum özellikle sn. Oyunagelen'in yazısını okuduktan sonra.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun çok sıkıntılı zor bir süreç benim de elbette aşı ile ilgili çekincelerim vardı ama kar - zarar olarak düşününce bana olmak mantıklı geldi 2 doz biontech oldum artık bir yan etkisi olacaksa da olacak elden gelen bir şey yok hastalığı beklemekten daha mantıklı geldi açıkçası. Çok dikkat edin sağlığınıza selamlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok benimde tartışma gibi bir durumum söz konusu değil.Bu işin sonunu Aşı getirmez. Bu işin sonunu tüm dünyada (hayat eve sığar diyecekler) hiç bir yerde kuş uçuşmayacak.
    1 ayda kontrol altına alırlar. Aynı anda hareket edip kapama yapacaklar.
    Ama öyle sen evdeyken ben çalışmayacağım.Evden kimse çıkmayacak.
    Sadece Güvenlik görevlileri ve sağlık çalışanları onun dışındakiler kesinlikle çıkmayacak.
    İhtiyaçlarda eve hazırlanacak. Bunu yapsalar sadece gıda dağıtacaklar. Ve hayatı bir ay erteletecekler.

Ama para tatlı ve vazgeçmiyorlar. Tüm dünya liderleri tek bir karar ile bunu yapabilir.

3. Bende izledim..evet adam hemde ccnturkte
     Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Prof Dr Ersan ŞEN hocam,
    İyiki varsınız...
    Türk milleti,Türk devleti yalnız değildir!...
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hocam geçmiş olsun..evet yukarıda anlattığım gibi biontech ilk zamanlar covid belirtileri veriyor.. detayını bilmiyorum ama böyle yapıyor..
    Çevremde olan sağlık çalışanı arkadaşlar da böyle oldu.. şükür atlatmışsınız korkmayınız....
    Geçmiş olsun dikkat ediniz
     Alıntı Originally Posted by trsenatese Yazıyı Oku
    Selâmlar,
    Aşı konusu geçmiş, bir kaç kelam etmek istiyorum bende musadenizle..
    3 yıl önce bir hastalık ve sonrasında beyin ameliyatı geçirmiştim, bu sebeple idari izinli olarak bir yıldır evden çalışmaktaydım, kullandığım düzenli bir ilaç yok ancak ayda bir nöbet şeklinde baş ağrılarım olduğu için ağrı kesiciler kullanıyorum, hastalık sonrası kalıcı oldu bende sanırım.( Bunları biontec yan etkilerini çok sert yaşamış olmam dolayısıyla yazdım)
    Geçmişteki hastalığım sebebiyle doktorumun da tavsiyesi ile ilk iki aşımı sinovac oldum ve 3. aşımı da geçtiğimiz pazartesi biontec oldum, aman Allah'ım çok sarstı beni, ateş-sıtmalanma-ağrı-halsizlik-bulanti v.s ölüyorum sandım, fakat ertesi sabah yani bir gün sonra sabah kalktığımda birşey kalmamıştı, bir gece önceki halimden eser yoktu yani, belki de benim kronik hastalığımdan ötürü bu kadar sert yaşamış olabilirim yan etkilerini ancak şu an yine aşı yaptırma mı söyleseler sinovac olurdum sanırım, fakat illa ki aşımı olurdum..
    Düşünüyorum da, aşı yan etkisi ile bu hastalığa ben bir gün zor dayanabilmişken ya gerçekten covid olsam buna hiç dayanamazdım sanırım..
    Allah hem sağlık personelinin hem de bu hastalığa yakalananların yardımcısı olsun, yakalanıyor muş gibi yapmak bile demosu bile zormuş, risk almayın aşı olun bir an önce bence.. Naçizane..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Öncelikle geçmiş olsun yazdığım yazıyı okursanız kilit noktaları var..
    Aşılıdan bulaşan hastalık daha az yoruyor insanı..
    Aşı olmayandan bulaşan olduğu gibi geçiyor...
    Kendi idraki aklınız ile ölçün biçin tartın..
    Kimseye zorla olun diyemem ama bilin istedim lütfen birdaha okuyunuz..
    Zaten sizin en büyük avantajınız cleaxen komadin ecopirin tarzı ilaç kullanmanız..
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    2 ay önceydi sanırsam benim yüzümden aşı tartışması başlamıştı burda. Aşı olmak istemiyorum. Ne olduğunu bilmiyorum.

Plt değerlerim çok yüksek kalp krizi riskim var.Kan sulandıırıcı içiyorum. Kendi Aşımız onaylanıp çıktığında ancak olmayı düşünürüm. Mantık Çerçevesine uyan bir sürede ilerliyor.

Dün Gece okuduğum haberde ; aşısız olan Veliler okula çocuklarını göndermek için test vermek zorunda. Şu soruyu sormak isterim. Aşı vurulanlar Korona olmuyor ve Bulaştırmıyor mu ?

(Hastalar genellikle herhangi bir hastalıktan dolayı doktor önerisiyle kan sulandırıcı ilaçlar kullanmaya başlarlar. Bazen bu kan sulandırıcı rutin olarak hiçbir şikayeti olmasa bile menopoz başındaki kadınlara veya 40-50 yaşını geçen erkeklere otomatik olarak başlanmaktadır. Ayrıca daha önce kalp krizi geçiren, stent takılan, bacak veya kol damarları tıkanan veya bacaktaki toplar damarlarında pıhtı olan, doğuştan pıhtılaşma sisteminde sorun olan, genetik olarak pıhtıya eğilimi olan, vücudun herhangi bir yerinde trombüs veya pıhtısı olan, kalp ritm bozukluğu yaşayan, vücudunda yapay damar taşıyan... hastalara kan sulandırıcı ilaçlar verilir.)

6. Sayın Ayasofya sodyum bi carbonat kürü nü denediniz mi kanser hastasına...
    Normal su kullanıyor ise yerine koyma ile İngiliz karbonatlı su içsin...
    Normalde her insan içmeli kür süresi bir ay tansiyona sıkıntısı olmuyor
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Mail atanlara attım

7. Dün dow ile s&p 500 den sonra bugun de nasd** future baktım . Diğer endekslerde olduğu gibi burdada yükseliş sert yalnız burda bir düzeltme gelebilir . Göstergeyle fiyat arası uyumsuzluk var. Büyük ihtimal birkaç gün sonra endeks geri dönecek eğer olaki bu geri dönüş gerçekleşmez ve 15200-15250 seviyesine çıkarsa senaryo iptal demektir çünkü o zaman gösterge fiyat uyumsuzluğuda düzelmiş oluyor. Kısaca burdan bir miktar kısa pozisyon açılabilir.

8. Hastalık konusunda zirvedeyim. İlaç yok kesin tedavi yok. Prostatit var bende 18 yaşında olan bile var. Oral yada im iv ile tedavi ile bir ay dan fazla her hastalandıgimda uyguladım geçmedi. Mesaneye SF ile birlikte verdim iki kez de bile başarı var. Bunu Arnavutluk da bir doçent uygulamış ama çalışma bitmeden ölmüş. Ben devam ettim. Şuan çok iyi netice aldım. Bundan sonra eczanede ilacim yok artık. Az önce Dr ile paylaştım oda tebrik etti. Son iki tedavi de bunu uyguladım. Literatüre de yakında girer.

Sayfa 844/1004 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •