para fışkırıyor . 4 market 1 fırında insaniyet namına 1 tane bile hiçbir çeşit ekmek bırakmamışlar . yok satıyoruz
Originally Posted by Pscyokinesis para fışkırıyor . 4 market 1 fırında insaniyet namına 1 tane bile hiçbir çeşit ekmek bırakmamışlar . yok satıyoruz Pasta alaydin sen de ekmek yerine Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Pasta satan yer yok ki Hepsi battı zamanında . Cafelerde ona yakın olarak san Sebastien var Onu da ben sevmiyorum Originally Posted by Dudu Pasta alaydin sen de ekmek yerine Syg,
Originally Posted by Pscyokinesis Pasta satan yer yok ki Hepsi battı zamanında . Cafelerde ona yakın olarak san Sebastien var Onu da ben sevmiyorum Para fışkırsa pastacılar batar mıydı?
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Pscyokinesis para fışkırıyor . 4 market 1 fırında insaniyet namına 1 tane bile hiçbir çeşit ekmek bırakmamışlar . yok satıyoruz Yaw sen ekmeği kendin yapmıyor muydun?
Originally Posted by Market Soul Yaw sen ekmeği kendin yapmıyor muydun? Sıkıştırma adamı :-) Elektrik, su, vs... kullanmıyor zaren :-)
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by kafkaf Sıkıştırma adamı :-) Elektrik, su, vs... kullanmıyor zaren :-) 6 TL'lik su ile ekmek de yapılmaz zaten. El bile yıkayamazsın. Dişini fırçalayabilsen kafi.
Originally Posted by Market Soul 6 TL'lik su ile ekmek de yapılmaz zaten. El bile yıkayamazsın. Dişini fırçalayabilsen kafi. Yeh Allah ım, nelere kafa yoruyoruz:-)
Forum Rules
Yer İmleri