Originally Posted by
kabile reisi 61
senin virüslü yorumlarýnada kimsenin ihtiyacý yok mikser efendi..1.si-Mücahit Ören DEVLET deðildir ayrýcadaDevleti temsil etmiyordur .. 2.si,Ben Devleti temsil eden adaletli,hakkaniyetli,adil,dürüst,haksýzdan,zalimd en yana olmayan,mazlumu,haklýyý daima koruyan,vatandaþýnýn haklý çýðlýklarýna kulak veren,zenginlerin,zengingin iþ insanlarýn gayri ahlaki soygunlarýna,vurgunlarýna asla müsade etmeyip gariban,mazlum vatandaþýnýn yanýnda yer alan vs..vs..vs..vb..Devleti temsil eden biz vatandaþlarýn vekil seçtiði yöneticilere kurban olayým baþýmýzýn tacýdýr o ahlaklý vatan evlatlarý onlarý zaten tenzih ediyorum ..Yukarýda saydýðým güzelliklerin,iyiliklerin ,vasýflarýn dýþýna çýkmýþ mücahit Ören gibi soyguncu,hýrsýz,dolandýrýcý iþ insanlarýný göz göre göre aleni bir þekilde koruyup kollayan yaptýklarý zalimliklere göz yuman mazlum vatandaþlarýný ezdiren gerek maddi gerekse manevi maðdur edilmesine zararlara gark edilmesine izin veren vb..sözde Devlet yöneticilerine (SPK dahil )serzeniþte bulunuyorum sözleriminde arkasýndayým buda benim vatandaþlýk hakkýmdýr..Biz aklý baþýnda vatandaþlar olarak her olumluya, olumsuza,haklýlýða,haksýzlýða,kötülüðe,iyiliðe padiþahým çok yaþa dememizi bekliyorsanýz yanýlýyorsunuz.. Bu sitenin seviyesini düþürenler senin gibi yýrtýk dondan çýkýp burada ahkam kesmeye çalýþanlardýr..Hadi ordan var git iþine diyorum..
Yer Ýmleri