Sayfa 97/540 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 769 - 776 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by golgota86 Yazıyı Oku
    Iyi sen devam et bana da cvp verme bu borsa da bu şekilde açıklama yapan çok sirket oldu inşallah bu iyi olur bende ufak bi hisseder im başını okuyup tahta yapanlar gibi bana cvp vermen gerek yok kimseye al sat veya ben alıyorum satıyorum demedim senin dedin dergi ve açıklamaları bende okuyorum senden de akıl alacak degilim

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sana neden yazayım ki? yönetici yazanın yazısını kaldırmış, sen de kendi üzerine alınıyorsun, çok gereksiz.

2. Altı ilde iletim hattı için acele kamulaştırma
    15-06-2017/10:07 ELEKTRİK
    Altı ilde iletim hattı için acele kamulaştırma

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ankara, İzmir, Antalya, Ardahan, Bartın ve Tekirdağ illerinde yapılması planlanan enerji iletim hatları için acele kamulaştırmalar yapacak.

Bakanlar Kurulu ilgili kamulaştırma kararlarını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, 154 kV Kazan (DGKÇS) TM-Kazan TM Enerji İletim Hattı Projesi, 154 kV (Sanayi TM-Sincan TM) Brş.N-Kazan DGKÇS TM Enerji İletim Hattı Projesi, 154 kV (Urla-1-Uzundere) Brş.N.-Urla-2 Enerji İletim Hattı Projesi, 380 kV Varsak-Oymapınar Enerji İletim Hattı Kısmi Yenileme Projesi ve 154 kV Kotanlı HES-Akıncı HES Enerji İletim Hattı Projesi, 154 kV Şarköy-Sarıkaya RES Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Ayrıca, Kayadibi Hidroelektrik Santralinin revize edilerek kapasitesinin artırılması sonrasında üretilen elektrik enerjisinin Bartın Trafo Merkezine iletilmesi kapsamında tesis edilecek 31.5 kV enerji nakil hattının İnşası amacıyla bazı taşınmazlar Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

unutmayalım % 60 piyasanın hakimi uluse

3. Artık şu gudubetliği üzerinden atsa iyi olacak

4. 11 için patronu bir kez daha sahneye davet ediyoruz

5. Onbir ve yukarılara için hem davet hem iyi haberlerini bekliyoruz

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. şuan ki durumu özetleyen 2 grafik
    1- kısa vade
    https://pbs.twimg.com/media/DA5bGZDWAAAadxh.jpg:large

2- uzun vade
    https://pbs.twimg.com/media/DBecb6FXUAIkFBn.jpg

sağol deep

7. Kaç lotu var bu hissesin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Fiili Dolaşımdaki Pay Tutarı(TL) 4.144.996, ama deep e göre 700000 , 1250000 lotunu da yabancılar toplamış, son 3 ayda da 400.000 lotu da onlar almış. son 3 ay patron gedik e verdiklerini geri almış.anlayacağın 1000 lotun varsa , şanslı 700 kişiden birisisin.

Sayfa 97/540 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •