Sayfa 381/919 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Olabilir sayın usta , bir maddeyi gartner 2 sene üstte girmemize koyabiliriz , 5. maddeyi de çıkarabiliriz ama Spek Bey benim ne demek istediğimi anlamıştır

Neyse biz ortalama 5 -6 sağlam madde diyelim uzayfksı için yetmez mi

3 sene sonra arge ve pazarlama 300 milyon ise satışlar daha fazla olur her zaman arge ve pazarlamadan ..

Yani kronda her sene satışlarının yüzde 90 ının arge ve pazarlamaya ayırıyor, Arge ve pazarlamanın yüzde 90ını satışlara değil
    Siz ters yazdınız kalemleri
    Yanlislik yok, ben de zaten 300 milyon arge olursa, 350ye yakin hasilat olmali demisim. Bu 3 yillik. O zaman son sene, bu hesaba gore 200 milyon lira civari olmasi lazim. Sizin hesaba gore. Yatirim tavsiyesi degildir

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    3 sene içinde her bölgeye 10 ar milyon dolar satış yapsak alsa sana 40 milyon dolar

amerikaya 10 , avrupaya 10 , orta asyaya 10 yurtiçi satışlar 10 olsa etti 40 milyon dolar ( şu an 4 milyon dolar satış var yurtiçine ) .

uzakdoğuyu da hedef koyarsa kron , çin japonya , güney kore vs eklersek bonus olarak ordan da 10 gelse 50 milyon dolar yapar

Usdtry de yıllık enflasyon kadar artsa hadi ortalama yüzde 10 artsa her sene 12 lira ortalama olur diyelim ..

400-600 milyon arası ciro yapar
    Umarim bizimkiler de hedeflerini bu sekilde koymamislardir.

Bi de uzerine 10 milyon ortadoguya sattim mi....

Yatirim tavsiyesi degildir

3.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Umarim bizimkiler de hedeflerini bu sekilde koymamislardir.

Bi de uzerine 10 milyon ortadoguya sattim mi....

Yatirim tavsiyesi degildir
    evet umarım ....

çünkü amerikaya 15-20 milyon dolar arası hedef avrupaya 10-15 milyon dolar arası hedef koymuş da olabilirler diğer bölgelere de 10 milyon dolar yeterli

4.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Kahbesini gördüm de bu kadarını görmemiştim. Neyse 40 altına gelirse ekliycez el mecbur herkes 36-42 bandını bekliyor alım için
    Bence 35'e dusse, insanlar 25-30 bandini bekler bu sefer de. 45-50 arasina dusse de alsam diye bekleyenlerin simdi yaptigi gibi.

Cikarken, hic arastirmadan, hic bir bilgisi olmadan ne kadar yuksekten olursa olsun dalar, inerken de hic bir bilgisi olmadan ne kadar dusuk olursa olsun bekler.

Yani sirketi degil, spegin olusturdugu, ya da spegin bu uyanik insan kollektifi psikolojisi ile beraber olusturdugu trendi anlamaya calisir, ki bazilari buna teknik diyor.

Yatirim tavsiyesi degildir.

5. Aynen oyle Sn Usta ama gecmisteki gibi olursa uzun bir süre yataya sardığı dönem beklenebilir alım için. Önümüzdeki aylarda netleşir heralde.

6.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Aynen oyle Sn Usta ama gecmisteki gibi olursa uzun bir süre yataya sardığı dönem beklenebilir alım için. Önümüzdeki aylarda netleşir heralde.
    Siber guvenligin bu kadar one ciktigi zamanda, uzunda yataya baglayacagina cok ihtimal vermiyorum. Tam aksine ben cok hizli, buyuk dalgali, calkantali seyir izleyecegini tahmin ediyorum. Alisik olanlari bile yipratacak, mide bulantilari olusturabilecek.

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    tabiki ..

uzayfksı için 7 madde..

1-Çok yüksek brüt kar marjı ile çalışıyor

2- Satışlarının yüzde 90 ının arge ve pazarlamaya ayırıyor yani yatırıma

3-Dünyada yaşanan siber güvenlik olayları ,siyasetçilerin açıklmaları ve pandemi ile siber güvenlik sektörünün önemimin artması

4-2 eylül 2020 videosu aradan 1 sene geçmiş neredeyse

bu yönde önümüzdeki dönemde girişimlerimiz olacak diyor olabilir demiyor..

dakika 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=CNdMI7gOke4

5-bu kadar yatırımlara rağmen ,şirket çok ketum kapa da haber göndermiyor.. ( bu madde, Spek Bey için yardımcı madde olarak geçer hisse fiyatlamasında )

6-5G ile birlikte siber güvenlik daha da önemli olacak..

7-geçen dönemlerin harcamasını ve artış oranını baz alarak önümüzdeki 3 yılda toplam 300 milyon tl arge ve pazarlamaya yatırım yapılacak , yıllık satışlar 55 milyon lira şu an..
    şu maddeleri duvarına as Spek Bey Rica Ederim ve...

hisse ilk 40 ları gördüğüden yaklaşık 8 ay geçti Zirvesi olan 79,5dan da 7 ay geçti , yılın başında ocak ayının başında görmüştü 40ları , şimdi de 40 larda....

yavv hadi hadiii yataya sarsana Spek Bey efendi şöyle bi 8 ay daha .. yok yok şöyle 1-2 sene daha 2018 deki gibi
    Son düzenleme : lionnes; 16-08-2021 saat: 16:49.

8. 2018 deki gibi uzun bir hareket beklemiyorum ben de ama haber falan gelmezse yılbaşına kadar bekletebilir düşüncesindeyim. 26-30 lara düşeceğini bende beklemiyorum hatta buralarda bile yataya sarabilir. Ama tekrar ortak olmak istedigim ender hisselerden...
     Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Siber guvenligin bu kadar one ciktigi zamanda, uzunda yataya baglayacagina cok ihtimal vermiyorum. Tam aksine ben cok hizli, buyuk dalgali, calkantali seyir izleyecegini tahmin ediyorum. Alisik olanlari bile yipratacak, mide bulantilari olusturabilecek.

Sayfa 381/919 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •