Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Türk imamın arkasında namaza durmam diyen Suriyeli ile neyimiz ortak olabilir..
    Ümit Özdağ

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu işlerden konuşmak için en az 5 yıl bu ekolun -inancın temel hayat tercihlerini mutlaka yapmak ve de en azından 3-5 kitap okumak lazım...

ÖYLE ŞEYLER GÖRÜRSÜN Kİ, O İMAMIN ARKASINDA NAMAZA durulmaz..bazılarının arkasında ben de durmadım ...Ama bu şahıslarla ilgilidir.

mahallede vakit namazlarında; afrikalı,afgan,suriyeli vs.... görüyorum...sallamış..veya ÖZEL(VAR MI YOK MU ONU DA BİLMİYORUZ) BİR OLAYI GENEL GİBİ KULLANMIŞ..ARAMIZDA KALAN SON DUVARI (DİN) YIKMAK İÇİN BALYOZ VURMUŞ.

Yoksa TÜRK-KÜRT,ARAP,İNGİLİZ imamın arkasında durulmaz ,diye genel bir yargı mümkün değil...

Bizim temel problemimiz eğitim sistemimizden kaynaklanıyor.İlkokuldan beri ''KENDİNİZE GÜVENİN'' GAZINI ALAN HERKES HER KONUDA ihtisas sahibi gibi konuşur.Misal motor ustası ''hekimler ittifakına'' aşı konusunda tavır yapar.ÇÜNKÜ KENDİNE GÜVENİR.

oysa şu olmalı, o işin ve sistemin temelinin üzerinde bir birikimin varsa KENDİNE GÜVEN olmalı.

YKS de ilk 5.000 giren öğrenci; yks de şampiyon olmak için gelecek sene bir daha şansını denerse bu ÖZGÜVENDİR.

AMA YKS SAYISALDA ilk 20.000 e giremeyen öğrenci ,gelecek sene şampiyonluk için sınava girerse bu temelsiz öz güvendir,hayaldir.

2. Onu demiyor hocam adam..
    Olay dinin teknik boyutunda..
    Olayım tartışma değil..
    Benim dedim para alan imam arkasında durmazdı..hatta bu konudaki hassasiyetini köylüler görüp onu imam yaptılar..
    Ve böylece gitti kendine maaşta bağlanmadı..imam yattı dedem çalıştı..dedeme Allah adamı dediler imama doymayan..
    Olay çok başka..
    Olay ırk değil dinde malûm ırk sentezi yapamazsınız..
    Abdulkadir Geylani ebu Hanife kavgası olan bir dinde bu tarz çekişmeler mümkün günümüzde..
    İlk önce emevi hayal perestligi ile islam hoşgörü ve ilkesini ayırt etmek lazım..
    İslamiyet dediğinizin ilk zamanlar ile alakası olmadığını sizde çok iyi biliyorsunuz.. hangi toplum İslam içinde ağırlıkla neye yönelmiş çok bellidir..
    İran başkadır Özbek başkadır Endonezya malezya başkadır.. Arabistan başkadır biz çok başkayız..
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu işlerden konuşmak için en az 5 yıl bu ekolun -inancın temel hayat tercihlerini mutlaka yapmak ve de en azından 3-5 kitap okumak lazım...

ÖYLE ŞEYLER GÖRÜRSÜN Kİ, O İMAMIN ARKASINDA NAMAZA durulmaz..bazılarının arkasında ben de durmadım ...Ama bu şahıslarla ilgilidir.

mahallede vakit namazlarında; afrikalı,afgan,suriyeli vs.... görüyorum...sallamış..veya ÖZEL(VAR MI YOK MU ONU DA BİLMİYORUZ) BİR OLAYI GENEL GİBİ KULLANMIŞ..ARAMIZDA KALAN SON DUVARI (DİN) YIKMAK İÇİN BALYOZ VURMUŞ.

Yoksa TÜRK-KÜRT,ARAP,İNGİLİZ imamın arkasında durulmaz ,diye genel bir yargı mümkün değil...

Bizim temel problemimiz eğitim sistemimizden kaynaklanıyor.İlkokuldan beri ''KENDİNİZE GÜVENİN'' GAZINI ALAN HERKES HER KONUDA ihtisas sahibi gibi konuşur.Misal motor ustası ''hekimler ittifakına'' aşı konusunda tavır yapar.ÇÜNKÜ KENDİNE GÜVENİR.

oysa şu olmalı, o işin ve sistemin temelinin üzerinde bir birikimin varsa KENDİNE GÜVEN olmalı.

YKS de ilk 5.000 giren öğrenci; yks de şampiyon olmak için gelecek sene bir daha şansını denerse bu ÖZGÜVENDİR.

AMA YKS SAYISALDA ilk 20.000 e giremeyen öğrenci ,gelecek sene şampiyonluk için sınava girerse bu temelsiz öz güvendir,hayaldir.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •