Sayfa 919/1004 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Tebrikler ben bile short oldum siz düşünün [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    rakam vererek yazdık sıstem yıne yanıltmadı.....hatta fazlasını verdı.......kolay para......suprız mı degıl.....
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. En korktuğum senaryo oluyor.. Sanırım bankaları tutup sanayi tarafını boşaltıyorlar.. Ne vadeli de zararı düşürebildik spotta da yüzde 2 den fazla vurdular.. Resmen kemik portföyleri deşme modundalar
    OMAHALI

3. Reis bize seslensinde...
    Bakarız yarın ola hayrola
     Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Yarın ya pala bizi ya da biz pala emmi yi. ne hikmetse spot güçsüz vadeli güçlüydü. acaba önce spotu vermeye başladılar vadeli arkadan mı gelecek..

4. Bu sınaı endeks ile bankacılık endeksi arasındaki fark kapanmaya başlarsa bu sene ve seneye çok borsacı katliamı olur..
    OMAHALI

5. Gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes kazançta ..ve hemen hemen tüm işlemler real time online

İşte olay bu ..hiç bir tartışma yok ..tertemiz paylaşımlar

Bugün kazanan dün kaybetti veya tersi ..ve yarın tersi de olabilir ..vs ..vs ..

Yıllarca vurgulamak istediğim ..net olmak ..ve bugün herkes net yazdı

İster kazançta ister kayıpta olsunlar tüm katılımcılara samimi paylaşımlarından dolayı teşekkürler ve tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

6. Ağa dikkat et gerçi aldığın hisselr iyidir ama vopa dikkat et..
    300 binlik bir tıkla portföy saldım bu gün ..
    İçim cız etti ama salladım yapacak birşey yok
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    En korktuğum senaryo oluyor.. Sanırım bankaları tutup sanayi tarafını boşaltıyorlar.. Ne vadeli de zararı düşürebildik spotta da yüzde 2 den fazla vurdular.. Resmen kemik portföyleri deşme modundalar

7. Gözüne girdik yani...
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes kazançta ..ve hemen hemen tüm işlemler real time online

İşte olay bu ..hiç bir tartışma yok ..tertemiz paylaşımlar

Bugün kazanan dün kaybetti veya tersi ..ve yarın tersi de olabilir ..vs ..vs ..

Yıllarca vurgulamak istediğim ..net olmak ..ve bugün herkes net yazdı

İster kazançta ister kayıpta olsunlar tüm katılımcılara samimi paylaşımlarından dolayı teşekkürler ve tebrikler

8. Yav burda hakkımda abuk subuk atan tutanlar dan ötürü abuk abuk girdiğim pozu portföy değeri vs atıyorum.. aslında ayıp yav...
    Neyse ne diyoruz işte..

Sayfa 919/1004 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •