Sayfa 843/1002 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Erdoğan : Yarın kabine toplantısını gerçekleştireceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Çin ve Rusya talibanı desteklemez

dedik

Bidondan ses geldi...

Neymiş Çin talibanı tanıyan ilk ülke olacakmış...

Diyen kim?

Hani şu Emevi Camisinde namaz kılacak olanın kararı...

Kararlı bi TARAF ile karşı karşıyayız...

Bu Çin yakıştırmasına destek veren “Atatürkçüler”in

geçmişte Suriye’de batana giydirdiklerini nerelerine saklayacaklar merak konusu...

O progilindeki büyük insanı

Batı gibi yok sayan değil

ders kitaplarına alan bi Çin bu...

Dedik ya Nuri Beye

Karşı tarafız elbette

ama sahtelerin gerçeği olarak...

Bu karar

Talibanı evveli azamdan beri tanıyan ülkeleri

neden yazmaz?

Çünkü aralarında

Suudi Arabistan ve evet

BAE var...

BAE ve Suud=ABD...

BAE’yi nereden tanıyoruz?

15 Temmuz...
     Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Çok ciddi bir yatırım planları var. İnanıyorum ki çok kısa zamanda BAE, ülkemizde ciddi yatırımlara girecek."
    İki mesajın ortak kümesi BAE...

Bunun ne demek olduğunu en iyi dolar yatırımcısı bilir...

Peki bende var mı?

Olmadı olmayacak da... ))))

3. Körfezden para buldular demek yine. Bakalım bu sefer ne gibi imtiyazlar verecekler !!

Erdoğan: Antalya, İzmir ve Muğla'da yönetim CHP'de. Buralarda sizin karadan müdahalenizde itfaiyeleriniz nerede? Biz devlet olarak bu işlere müdahale ettik. Helikopter ve uçaklarla müdahale ettik. Bu müdahalelerde kimseyi suçlamadık.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Ben sosyal medyaya olumlu bakmıyorum , bu konuda mücadelemiz sürecek . Muhalefetin basını çektiği sosyal medya terörüne karşı vatandaşlarımız dikkatli olmalıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Antalya, İzmir ve Muğla'da yönetim CHP'de. Buralarda sizin karadan müdahalenizde itfaiyeleriniz nerede? Biz devlet olarak bu işlere müdahale ettik. Helikopter ve uçaklarla müdahale ettik. Bu müdahalelerde kimseyi suçlamadık.
    Acep belediyeciler Ormancımı ?...Büyük çoğul yangınlara THK uçağı lazımdı,uçaklar neredeydi ?

Erdoğan : Yükselen vaka sayılarımız yine düşüş evresinde dahada düşüreceğiz .

Erdoğan : Ben 3 doz aşı oldum aşı olmada bir sorun olsa kendimizi riske atmayız , aşılamada gönüllülük esası olmalı cebren aşı yapılmasını doğru görmüyorum . Aşı olup olmamak kişinin tercihi ama bunun diğer insanları tehlikeye atacak bir hale gelmesine izin veremeyiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Ben sosyal medyaya olumlu bakmıyorum , bu konuda mücadelemiz sürecek . Muhalefetin basını çektiği sosyal medya terörüne karşı vatandaşlarımız dikkatli olmalıdır

Sayfa 843/1002 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •