Erdoğan : Yarın kabine toplantısını gerçekleştireceğiz
Erdoğan : Yarın kabine toplantısını gerçekleştireceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Körfezden para buldular demek yine. Bakalım bu sefer ne gibi imtiyazlar verecekler !!
Erdoğan: Antalya, İzmir ve Muğla'da yönetim CHP'de. Buralarda sizin karadan müdahalenizde itfaiyeleriniz nerede? Biz devlet olarak bu işlere müdahale ettik. Helikopter ve uçaklarla müdahale ettik. Bu müdahalelerde kimseyi suçlamadık.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Ben sosyal medyaya olumlu bakmıyorum , bu konuda mücadelemiz sürecek . Muhalefetin basını çektiği sosyal medya terörüne karşı vatandaşlarımız dikkatli olmalıdır
Erdoğan : Yükselen vaka sayılarımız yine düşüş evresinde dahada düşüreceğiz .
Erdoğan : Ben 3 doz aşı oldum aşı olmada bir sorun olsa kendimizi riske atmayız , aşılamada gönüllülük esası olmalı cebren aşı yapılmasını doğru görmüyorum . Aşı olup olmamak kişinin tercihi ama bunun diğer insanları tehlikeye atacak bir hale gelmesine izin veremeyiz
Yer İmleri