Sayfa 36/170 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1359 madde; 281 - 288 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Tipi/38 Yazıyı Oku
    forumu biraz hareketlendirelim düşünce ve görüşlerinizi yazarsanız seviniriz. Hisseyi yeni tanımaya başlıyorum. geçmiş sayfaları okudum fena değil bist 100 Cam sektörüyle uğraşmıyor sanırım enerji ve doğalgaz sanırım. Ama hacim çok düşük fazla alanı satanı yok mu yoksa hissenin piyasada dolaşan kağıt sayısı mı az. az olsa fiyat yüksek olurdu. Sanırım alan saklıyor satmıyor, peki bu düşüşler neden kaynaklanıyor doların yükselişi yada faizler falan mı bu konularda bilgi verecek değerli bilgi mensuplarına ihtiyaç bulunmaktadır. saygılar..
    Anadolu Cam, Şişe Cam, Trakya Cam, Soda... Bunların hepsi sağlam evladiyelik kağıtlar.. At kenara arkana bakma tarzı.. Anadolu Cam bu grupta fiyatı en düşük olandı, şuanda arayı kapattı gibi.. İyi primlenmiş durumdalar ama düşmesini beklemek yerine bir yerden girip grafiğine de bakarak ufak ufak toplanabilir bence..

bende bir tek şişe yok savunmaları sağlam hisselerdir.endeks düştüğünde sağlam dururlar genelde.

bu hisselerin savunmaları sağlam olduğu için doğru yerden maliyetle evladiyelik olur tabi sabırla ve vade ile ilgili.

4. Gidişat ne bu hisse de . Sürekli düşüyor 3.89 dan beri. Yüzde 68 bedelsiz verecek ama anlayamadım. Ytd

SM-E700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : albayrak5561; 17-06-2017 saat: 22:57. Sebep: Yanlış yazma

borsa işte.kar satışları geldi diye düşünüyorum.ocaktan bu zamana iyi ANACM.

6. bedelsiz tarihi belli olunca belki hareketlenir diye düsünüyorum...YTD

benim maliyet 2,84 verecegi bedelsiz iyi zaten az hissem var kötü endekste maliyet yapmıştım.bence bu seviyelerden tepki vermesi lazım diye düşünüyorum ytd.

8. Bn temettüsünü aldım şimdi bölünmeyi bekliyorum düşüş temettü kadar olmadı bile bedelsiz verirse aynı yere psikolojik olarak çıkar düzenli temettü düzenli kar yapan firma demek

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 36/170 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •