Yok yok senin altın üyelik çakma moruk))))))))) E böyle böyle entry sayısını ben de şeederim kaparım altını.
Yok yok senin altın üyelik çakma moruk))))))))) E böyle böyle entry sayısını ben de şeederim kaparım altını.
Arada eglenmiyek te mi?))
Oyle flood a can kurban
Flood stalk vs yapmam
Gönderi sayısı da, etki ediyor diye hatırlıyorum.
Reha hocam sen bu platin işini yönetime söyle.Bak platin üye olmuşsun.Platin 985 dolar, altın 1782 dolar.
Türk Askeri 1 numaradır...
@erefefik
https://www.mynet.com/galeri/dunyani...110106844900/1Dünyanın konuştuğu 'Türk askeri' fotoğrafı
Afganistan'ın başkenti Kabil'de ülkeyi terk etmek isteyenlerin akın ettiği Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı’nda çıkan kargaşada annesinden ayrı düşen iki aylık Hadiya bebeğe Türk askerleri sahip çıktı.
@erefefik
Doları düşüremedik bugün de...Düşünce parayı alıp gidecem abi...
Ebrar'a destek vereyim bari. Bu gızı linç ettirmeyiz, destek, sonuna kadar destek. Böyle başarılı insanların cinsel tercihlerine saygıdan başka bir şey gösteremeyiz. Ama evleri kerrane gibi çalıştıran travestiler, şayet İstiklal'de resmi geçit yapmaya kalkarlarsa tabii ki gaz sıkıp, dağıtılırlar. Onlar da böyle başarılı olsunlar, böyle değil bunun milyonda biri kadar gayret göstersinler onları da destekleyelim.
Ebraaaaaarrrrrrr bombardıman Ebraaarrrrrr...
@erefefik
Yer İmleri