Begenmeyenler satsin sonra yolunu bulur. Senelik 45 ml kâr gelse bile yillik karina gore 10 fk altinda işlem görüyor olacak, biraz bekletecek sadece . Satacaktim dun aslinda ama ne aliyim diye bakarken tuclk potansiyelinde cok hisse kalmamış. Bir tane varda onun patronu bunlardan beterorta vade tutmaya devam..
Şuan bistte para yok; tuğclk e özel bir durum değil. Müthiş bilançolar, haberler, anlaşmalar geliyor tahtalarda tık yok. Çünkü tahtacı bile artık bu faizde reel para kazanamıyor.
Tuğçlk için fin giderleri bi türlü anlayamıyorum. Bütün faizi bu çeyrekte mi ödediler? Bu mevcut borcunun bir yıllık faizine denk hemen hemen. Her çeyrek bu kadar finansal gider yazsa büyük sıkıntı , bu sebeple bu giderin sebebini anlamalıyız.
Syn kors bu konuyu şirkete soracak; bakalım ne diyecekler?
yine de şu an ihracat potansiyeli olan bir düşük sermayeli bir şirket için en azından yüzde 30-40 iskontolu,özsemayesi
35 milyon atmış 6 ayda şu an anladığım kadarıyla tek fabrikayla bu kadar 2 fabrikayla daha yüksek ciro yapma olasışığı var..Bu fiyatlara egeen,erbos almaktansa....
Hocam şirket güzel; hikaye güzel; göreceli iskonto güzel. Sadece bu finansal giderlerin sebebini öğrenmek istiyorum. Çünkü bütün borcun yıllık faizi kadar fin gider tek çeyrekte biraz garip geldi bana. Şirketi arayacağım, bakalım neymiş.
Bilanço zaten ya fin gideri ile; ya genel yönetim gideri ile; yada maliyet artışı ile çirkinleşir.
Hi benzerini infoda gy gideri altında yaşadık. Bu giderlerdeki gariplik çözülsün miktarı önemli değil benim için.
Telefon ile durumu sordum.
2.Ç'de Gebze yatırımı ve Sancaktepe fab. makine yatırımı için EURO kredilerin artmasından dolayı bu kadar gider olduğu söylendi.
1.Ç kapanışından sonra 2.Ç içinde yatırımların arttığını düşünüyorum.
Fabrika açılıncaya kadar sabır etmek gerekiyor gibi.
Sorumu mail yoluyla da sordum ona henüz cevap gelmedi.
Syg.
Şirket tamamen sallamış. İki çeyrek arasında o kadar Euro borç artışı bile yok ki finansman gideri olsun. 200 milyon liralık Euro borçlanırsan ancak o kadar gider yazarsın.
Bende ikna olmadığım için mail ile cevap verilmesini bu yüzden talep ettim.
Hayatımızda ilk kez bilanço ve gelir tablosu incelemedik.
Bunun nereden geldiğini madem gider olarak yazdılar açıklamakla mükellefler.
Bilanço kötü değil ancak neden daha iyi gelecekken aaa gider yazmışlar deyip hakkımızı aramayayım.
Yer İmleri