Sayfa 885/1002 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Abi niye olmasın? Siyaseten alınacak bir karara bakar. İsviçredeki üç kağıtçıların hepsi batar.
    @erefefik

Sn ayvagöbek fındığın tek alıcısı nerdeyse ferroro,oranın köylüsü fındığını satamazsa neyle geçinecek.Verdiğim linklerde olayın ayrıntıları var zaten.Adamlar tek alıcı olduğu için ve devlet de köylüyü malum nedenlerle desteklemediği için ferroro o sistemi ele geçirebildi.Devletin tarımı bitirmek üzerine sistemli bilinçli bir politikası var.Daha ayrıntılı yazmak istemiyorum.Malum bazı konular bizim memlekette hassas.Biraz araştırsanız siz de anlayacaksınız olayı.Devlet bu işin zaten karşısında o nedenle dediğiniz iş çok güzel ve memleket hayrına olmasına rağmen bence olmaz.Ha radikal bir iktidar gelir ATATÜRK gibi bir lider gelir o zaman elbet olay değişir.

Misal ülker demişsiniz.O holding genel merkezini neden londraya taşıdı ki.

5. Hani grip olunca nöronların falan balgamla kaplıymış gibi hissedersin ya, bu başlığın bugünlerdeki durumu da buna benzemiş; bir süre takibi bırakmak en uygunu olacak sanırım.
    USD/TRY'de önümüzdeki aylarda gelecek olası radikal hareket sonrası ortalık biraz temizlenince dönüp tekrar bakılır belki sonrası için...
    Tavsiyem başlıkta bulanıklık yaratan beyni çorbaya dönmüş arkadaşların sizin de düşüncelerinizi -ve daha da önemlisi yatırımlarınızı koruma kararlarınızı- etkilemelerine izin vermemeniz olacaktır;)

Ahali aştı fındık ilen, kromlan veya borlan devam etseniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi niye olmasın? Siyaseten alınacak bir karara bakar. İsviçredeki üç kağıtçıların hepsi batar.
    Bak bu her kelimesine katıldığım bir entry.Ama sorun o kararı alacak siyasetçi nerde.Ben okumayı araştırmayı çok severim 1938 den beri öyle bir delikanlı piyasada göremiyorum ben

8. Olmaz abi o zaman. Hiç bir şey olmaz. Yaşar Kemal'e denildiği gibi ''ağam ölmüşüz, ağlayanımız yok''.

Yaşar Kemal, adliyenin önüne bir daktilo koymuş, gelene gidene arzuhal yazıyor. Köylünün birine bir arzuhal yazmış, sonra yazdığını okumuş, köylü dinleyince, tırnak içindeki cümleyi söylemiş.

Yalan tabii. Bunu bir kitabında yazmıştı, şimdi kitabın ismini de hatırlayamadım.

Kendini övüyor.

''Ben Kürdüm'' diyor, aslında Kürt falan değil. Bir tek kelime Kürtçe bilmez. Kürdüm demesinin sebebi, uçkur meselesidir.

Solcuyum der, bir kez gözaltına bile alınmamıştır.

''Korku ve Yalan İmparatorluğunun'' tipik bir elemanıdır.

Epey kitabını okudum. Kandırdı bizi, diğer tarafa intikal etti.

Boşver yansın bu dünya. Yalan dünya.
    @erefefik

Sayfa 885/1002 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •