Sayfa 985/1004 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tekli mi çoklumu

stoploss ve kar al içindemi
    13 sefer yesıle bas ust uste katlayarak....hep kırmızı gelsın....burda kar al yok....1stersen 14. bas 9600 oluyo... bu da bır tecrubeydı yani....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Bu hafta BEKLENTİm 2 günlük bir 158x denemesi sonrası satış gelebileceği yönünde. 158x üzerinde çarşamba kalamazsa günlük indikatörlerim de sat verecek. Trendin başından beri destek olan yükseleni test edip üstüne çıkarsa bu hafta olan düşüş düzeltme olarak kalacak ve indikatörler günlükte sata geçmeden rahatlamış olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. AŞI KESİNLİKLE İŞE YARIYOR GENÇLER KENDİMDEN BİLİYORUM.!!!
    karantinam bitti.!!!
    aşı olan ölümler ben hiç görmedim hatta bunu yazdım uzun süreli yoğun bakım yatışı olanı bile görmedim ziyaret şeklinde oluyor.!!!
    bu işten SAÇMA SAPAN akıllı olduğunu zanneden ve çıkarım yaptığını sanan BAZI KALEMLERE diyeceğim şu;
    BU HASTALIĞIN NET BİR TEDAVİSİ OLSA AŞIYA NE GEREK OLURDU.!!
    şimdi daha ağır konuşacam da maum forum yetkilileri ne kadar haykırsakta gitti KAMİL dediklerimizi bize karşı kayırdı.!!!
    AŞI OLAN OLUR OLMAYAN OLMAZ AMA AŞI ETKİSİZ DEMEk g*t İSTER AÇIK AÇIK SÖYLEYEYİM.!!
    covid olursanız ölebilme ihtimaliniz var ama aşı olursanız ölmezsiniz be annem.!!!

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Agustos ayinda Turkiye genelinde elektrik faturalari ile ilgili rekor sikayetler var.

Ulkede devlet adina denetleme, sorusturma, yargilama cezalandirma mekanizmasi islemiyor

Kamu kurumlarinda kim hangi makam yada kurumu yonetiyorsa oraya kendi cumhuriyetini kuruyor. Kimisi disardaki cikar ceteri ile isbirligi halinde calisiyor.

Doguda buyuk bir ilce yillardir tek noterlikle idare ediyor. Benzer ilcelerin en az iki noterlik subesi var. Meslek odalari yillardir adalet bakanligina bas vuruyorlar. Yanit hep olumlu ama sonuc hep olumsuz.
    Cunku ilcedeki bas savcinin onayi gerekiyormus. Ama ilceye gelen hic bir savci bu talebe onay vermiyor….
    Biraz arastirdim altinda yine organize cikar meselesi cikti. Noterin katiplerin altinda bile luks araclar var. Kendilerine mustakil ev yapiyorlar..

Kamu kurumlarinda Yolsuzluklarla ilgili sorusturma, yargilama, cezalandirma korkusu cok azalmis durumda.
    kamu kurumunda koltuk sahipleri şuan erdoğanı sadece arkasındaki güç olarak kullanıyor kullanmakla kalmayıp kendi "başkanmış "gibi iş çeviriyor.

e tabi biliyor.

bugün erdoğan asgari ücretlinin maaşından haberi bile olmadığını daha doğrusu ekrandaki prompterdan okuduğunu.

haliyle benim çevirdiğim işten mi haberi olacak diyor.

meclis vb olmayınca . kamu kurumlarındaki koltuklar şuan sadece kendilerine çalışıyor bir nevi.

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku

Bu hafta BEKLENTİm 2 günlük bir 158x denemesi sonrası satış gelebileceği yönünde. 158x üzerinde çarşamba kalamazsa günlük indikatörlerim de sat verecek. Trendin başından beri destek olan yükseleni test edip üstüne çıkarsa bu hafta olan düşüş düzeltme olarak kalacak ve indikatörler günlükte sata geçmeden rahatlamış olacak.

sanırım saatlik grafik paylaşmışsınız. biraz daha uzun vade grafiğe bakınca:

https://invst.ly/vts0g

bu grafik yukarı döner mi? çok emin olamıyorum. sanki ayı piyasasının çok başındayız ve testere uzun zaman devam edecek gibi gözüküyor. 1580 üstüne gidecekse bile sanki bu vadede bu ihtimal zayıf gibi.

bu da çok yakından bakış: 5 dk

https://invst.ly/vts3o

kırmızı barlardaki hacime dikkat derim. macd aşırı alım bölgesinden uzaklaşmaya başlamış.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

mart sonu tam aşılamaya ulaştığı söylenen israilde de vaka sayısında ciddi bi patlama var, üstelik sıcak yaz aylarındayız.. yani yaz ortasında full aşılı bir ülkede vakalar max seviyeye varmışsa, aşının bulaştan korumadığı net olarak kanıtlanmış demektir..

öte yandan taşınan viral yük açısından aşılı ve aşısız arasında bir fark yok, ikisi de benzer viral yük taşıyor- cdc tarafından açıklanan şu rapor yeni yayınlandı-
    https://publichealth.jhu.edu/2021/ne...ed-individuals

bulaştan korumadığı açık olduğuna taşınan viral yükü de azaltmadığına göre, millete illa da -aşı olmalısın" baskısının ne anlama geldiğini merak ediyorum.. aşısızların virüsü yaymak konusunda aşılılardan bi farkı yok.. aşı, yoğun bakıma yatış ve ölümden koruyor.. aşısızların canını kaybetmesinden çok endişe ediyor ve o yüzden mi -illa da aşı ol ulan cahil" diye baskı yapıyor aşıcılar ?
    İsrailde çift doz aşılama %63..üstelik koruyuculuğu en yüksek biontech aşısı uygulandı sadece..bundan 6 ay önce hiç unutmam, israilde aşılanma başlayıp vakalar hızla düşünce, gece hayatından görüntüler paylaşılmış, olay aşı sayesinde bitti, bitiyor mesajı verilmişti.

fikri takip denen bir şey yok..tutarlılık diplerde...aşı konusu ne abartıldığı kadar olayı çözüyor, ne de bir işe yaramıyor noktasında olmak lazım.

gelinen son noktada...her yıl en az iki doz aşı oluruz...1-2 yıl daha devlet bu işi finanse eder...daha sonra, parayla eczaneden alır vurulur parası olanlar, olmayanlar covid le yaşamaya alışır...biraz da tedaviler gelişirse, varyatların öldürücülüğü de azalırsa, ölümler mesela 100 lerin altında kaldıkça ülkemizde, olay normalize olur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sanırım saatlik grafik paylaşmışsınız. biraz daha uzun vade grafiğe bakınca:

https://invst.ly/vts0g

bu grafik yukarı döner mi? çok emin olamıyorum. sanki ayı piyasasının çok başındayız ve testere uzun zaman devam edecek gibi gözüküyor. 1580 üstüne gidecekse bile sanki bu vadede bu ihtimal zayıf gibi.

bu da çok yakından bakış: 5 dk

https://invst.ly/vts3o

kırmızı barlardaki hacime dikkat derim. macd aşırı alım bölgesinden uzaklaşmaya başlamış.
    Kesinlikle haklısınız düşüncem tepe deneyip geçemezse yıkılması üstünde kalırsa MACD yi sata çevirmez görünüm sanki genişleyen yassı gibi olup yukarı boy atması olur. Ama günlükte hala sata geçmedi. Onun için tepeyi hemen bırakmazlar diye düşünüyorum.

8. Kiralık ev fiyatları yüzünden sosyal patlama olacak sanırım bir daha ki sefere

Sayfa 985/1004 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •