Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sen ingilizce okuyabiliyor musun, yoksa google translate mi kullanıyosun ?

her durumda okuduğunu anlama kapasiten olmadığı açık.. anlamadığın konularda da fazla yorum yapmamaya çalış, sana tavsiye
    Resmî olarak sayılar bu şekilde örnek Şanlıurfa dan ama benzer durum dünya genelinde de geçerlidir. İstatistiksel olarak aşı olmanın kesinlikle etkisi çok çok yüksek. Aşının ne olduğu ile ilgili Türkiye sayıları da netleşirse daha kesin bir yaklaşım ortaya çıkacak.

Aşı olan bulaştırmıyor gibi bir iddia yok.
    Aşı olan kesin hasta olmuyor gibi bir iddia yok.
    Aşı olan çok nadir hastaneye yatacak kadar hasta oluyor, aşı olan çok nadir ölüm vakası var. Herkes aşı olursa sezonluk gripler gibi geçip gidecek zaten amaçlanan durum bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Resmî olarak sayılar bu şekilde örnek Şanlıurfa dan ama benzer durum dünya genelinde de geçerlidir. İstatistiksel olarak aşı olmanın kesinlikle etkisi çok çok yüksek. Aşının ne olduğu ile ilgili Türkiye sayıları da netleşirse daha kesin bir yaklaşım ortaya çıkacak.

doktor bey, yoğun bakım ve ölüm riskini düşürüyor aşılar, bu açık.. ama bulaşı durdurmuyor, hatta viral yükü de azaltmıyor.. öyleyse aşısızlara yönelik -aşı ol baskını nasıl değerlendirmek gerekir.. aşı olmayarak kendini ağır hastalığa ölüme açık tutması aşısızın kendi tercihi ve bu tercihin diğer aşılılara bi etkisi yok.. niye aşı baskısı yapılıyor öyleyse ?

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    doktor bey, yoğun bakım ve ölüm riskini düşürüyor aşılar, bu açık.. ama bulaşı durdurmuyor, hatta viral yükü de azaltmıyor.. öyleyse aşısızlara yönelik -aşı ol baskını nasıl değerlendirmek gerekir.. aşı olmayarak kendini ağır hastalığa ölüme açık tutması aşısızın kendi tercihi ve bu tercihin diğer aşılılara bi etkisi yok.. niye aşı baskısı yapılıyor öyleyse ?
    https://youtu.be/_QVsHJfhrlg
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Çünkü aşı olmayanlar hastanelerdeki yoğun bakımları dolduruyor örn. Bizim hastanemizde 20Yoğun bakım yatağı covide ayrılmak zorunda kaldığı için ameliyatlar yapılamıyor. Şehir hastanesinde 1 bina tamamen covid yapılmak zorunda kaldı. Eğer aşı olanlar ağır hasta olmuyorsa bilin bakalım kimler bu yatakları dolduruyor. Eğer ameliyat olamıyorsanız eğer yakınlarınız kanser tedavisi için sıraya giriyorsa o aşı olmayanlar yüzünden. Aşı için ısrarın nedeni bu…

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Çünkü aşı olmayanlar hastanelerdeki yoğun bakımları dolduruyor örn. Bizim hastanemizde 20Yoğun bakım yatağı covide ayrılmak zorunda kaldığı için ameliyatlar yapılamıyor. Şehir hastanesinde 1 bina tamamen covid yapılmak zorunda kaldı. Eğer aşı olanlar ağır hasta olmuyorsa bilin bakalım kimler bu yatakları dolduruyor. Eğer ameliyat olamıyorsanız eğer yakınlarınız kanser tedavisi için sıraya giriyorsa o aşı olmayanlar yüzünden. Aşı için ısrarın nedeni bu…

Cevabım [mention]KaraKemal [/mention]arkadaşımıza. Tartışmak için yazmıyorum. İnanın karşı koyamıyorum yazmamaya çalışıyorum ama bir doktor olarak vicdanım izin vermiyor. Ben 4 adet aşı oldum 2 SİNOVAC/2 BİONTECH ailemde aşı yaptırmayan 1 kişi yok daha da diyecek tek kelimem yoktur. Risk var mı uzun dönemde bilmiyoruz ama başka çare var mı yok maalesef. Ya aşı olunmalı ya da evden çıkmamalı.

6. Hocam ağzına sağlık. Çok yakınımda sevdiğim insanlar içinde aşı olmayanlar var malesef, bu yazdıklarınızı da ilettim olmuyorsanız yine olmayın ama bakın doktor görüşü böyle dedim.

Koskoca kariyerli masterlı unvanlı bilmemneyli paralı pullu tipler ama aşı olmuyor benim de ödüm patlıyor bunlara bir şey olacak diye. Üstüme düşeni fazlasıyla yaptım hayırlısı belki aşı olacak küt diye kalp krizi geçirecek için içini yiyecek çok baskı da iyi değil bildiğimi aktarıp çekiliyorum ne yapayım.
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Cevabım [mention]KaraKemal [/mention]arkadaşımıza. Tartışmak için yazmıyorum. İnanın karşı koyamıyorum yazmamaya çalışıyorum ama bir doktor olarak vicdanım izin vermiyor. Ben 4 adet aşı oldum 2 SİNOVAC/2 BİONTECH ailemde aşı yaptırmayan 1 kişi yok daha da diyecek tek kelimem yoktur. Risk var mı uzun dönemde bilmiyoruz ama başka çare var mı yok maalesef. Ya aşı olunmalı ya da evden çıkmamalı.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ağzına sağlık doktorum..
    Millet aşı deyince de fanatik tıpkı buranın illa short diyen ısrarcı tipleri gibi..
    Ne desem bilmiyorum artık..
    Forum iyice .....
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku

Aşı olan bulaştırmıyor gibi bir iddia yok.
    Aşı olan kesin hasta olmuyor gibi bir iddia yok.
    Aşı olan çok nadir hastaneye yatacak kadar hasta oluyor, aşı olan çok nadir ölüm vakası var. Herkes aşı olursa sezonluk gripler gibi geçip gidecek zaten amaçlanan durum bu.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •