18 ekimden itibaren 17 hafta boyunca sürecek short tahminim için son kalan 8 hafta ve bahsettiğim manada her şey yolunda gitmesi için son kalan 8 hafta:
18 ekimden itibaren 17 hafta boyunca sürecek short tahminim için son kalan 8 hafta ve bahsettiğim manada her şey yolunda gitmesi için son kalan 8 hafta:
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
son 8 hafta için
if(c>1591.36, 1813.9,0) dır,
yoksa yok
eğer ki,
bu normal yol olmazda 1591.36 yı geçemeyerek son 8 haftaya ve devamında 17 haftaya diplersek, 17 haftanın sonuna doğru alımdır,....
yorum analizden anlaşılacağı üzere son 8 haftaya bu manada önce 1591.36 için sonra 1813.9 için bakacağız,..bu çok zor,
ama hadise bu niye zor, çünkü biten 12 haftalık zamanın bahsettiğim üzere long için ayrılan son 4 haftasında en azından bir 1591.36 alt üst çıkmalıydı,
olmadı
4 haftalık son dilim bitti ve en yüksekte 1588 görebildik,
buna sadece yaklaştık, 8 haftayı ben en başında 17 yi hazırlayan yazmıştım bakalım nasıl hazırlayacak, şu ana değin gerçekleşmeler olmadığı için net değilim, fakat düşüncelerimiz ayrıntılı yazdım
son 8 hafta ve peşi sıra başlayacak 17 hafta için değerlendirmeler bu meyanda objektif olarak yazdığım yorum analiz üzerinden yapılmalı
bol şanslar cümleten
Yer İmleri