Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8045 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Arkadaşlar ya venezuela gibi olacağız ya da bunlar gidecek ve o zaman eskisi gibi canlı bir piyasa olacağız. Ortası yok yani.
    Ben bunların gideceği ihtimaline oynamaya başladım. Bunlar giderse özellikle de bu ülkeden bunlar yüzünden kaçan yabancı yatırımcı mevcut bluechip hisse senetlerine öyle bir saldırırlar ki yani bu adamların gittiğini gördüğünüzde mevcut fiyatların 4 katına almak zorunda kalabilirsiniz. Ama hala gitmezlerse demek ki herkes halinden memnun demektir ve gidişat o zaman venezuela benzeri olur bence...

-------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ya venezuela gibi olacağız ya da bunlar gidecek ve o zaman eskisi gibi canlı bir piyasa olacağız. Ortası yok yani.
    Ben bunların gideceği ihtimaline oynamaya başladım. Bunlar giderse özellikle de bu ülkeden bunlar yüzünden kaçan yabancı yatırımcı mevcut bluechip hisse senetlerine öyle bir saldırırlar ki yani bu adamların gittiğini gördüğünüzde mevcut fiyatların 4 katına almak zorunda kalabilirsiniz. Ama hala gitmezlerse demek ki herkes halinden memnun demektir ve gidişat o zaman venezuela benzeri olur bence...

-------
    4 e katlamadan almak lazım o zaman.Seçim sonucunda gitmezlerse bir 4 sene beklemekte var ama

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ya venezuela gibi olacağız ya da bunlar gidecek ve o zaman eskisi gibi canlı bir piyasa olacağız. Ortası yok yani.

-------
    Bu ikinci ihtimal icin her zaman %100 maldayim...

Ihtimal gerceklesirse millet mal alabilmek icin biribirini ezer benden soylemesi..

Ihtimalin ihtimali daha ufukta belirdigi anda almak isteyenler icin cok gec olacaktir..

Para kazanmak icin belli bir risk almak gerekiyor..

Biraz argo olacak ama ne kaa ekmek o kaa kofte

Oyle ben yatayim param fayisde para kazansin, boyle bir dunya yok, keske olsaydi ama uzun zamandir yok..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu ikinci ihtimal icin her zaman %100 maldayim...

Ihtimal gerceklesirse millet mal alabilmek icin biribirini ezer benden soylemesi..

Ihtimalin ihtimali daha ufukta belirdigi anda almak isteyenler icin cok gec olacaktir..

Para kazanmak icin belli bir risk almak gerekiyor..

Biraz argo olacak ama ne kaa ekmek o kaa kofte

Oyle ben yatayim param fayisde para kazansin, boyle bir dunya yok, keske olsaydi ama uzun zamandir yok..

Syg,
    Buralarda pek değişiklik yok. Takım tutar gibi parti tutuyorlar. Netice çok çantada keklik değil

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •