Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 24/1004 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de dünden itibaren ayuyum Doktor. Gidecekse bile bu şekilde olmayacağını düşünüyorum. Ancak birilerini fena kıstırdılar, son 4 gün, her şeyi yaparlar işin içinde para olunca. Hareketli seans bekliyorum pozum dünden cort ortalamam 1593 hayırlısı olsun.
    gardaş bu neyin kafası ? en dandik ayakkabı 1000 tl olmuş hisse senetleri kaç yıl önceki fiyatta ?

ülkede en ucuz şey hisse senetleri derken 30 endeks hisseleri çer çöp değil...

2. bırak onu bunu

1 plaka masif panel 1015 tl olmuş.

400 500 civarında idi.

ağa bu şirketlerin hiç mi masa sandalyesi yok masa sandalye bire 2 misline çıkmış durumda... arabalar öyle.. bina beton demir çimento aklına ne gelirse koymuş makina.. bu şirketlerin hiç mi varlığı yok halen yıllar öncesi fiyatlar ..

ağa böyle keriz koparma ben görmedim duymadım.. bu kadar bariz batan oluyorsa shortta ağa tarihte bu kadar net herşey ucuz olmamıştı kendi kararı..

3.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    bırak onu bunu

400 500 civarında idi.

ağa bu şirketlerin hiç mi masa sandalyesi yok masa sandalye bire 2 misline çıkmış durumda... arabalar öyle.. bina beton demir çimento aklına ne gelirse koymuş makina.. bu şirketlerin hiç mi varlığı yok halen yıllar öncesi fiyatlar ..

ağa böyle keriz koparma ben görmedim duymadım.. bu kadar bariz batan oluyorsa shortta ağa tarihte bu kadar net herşey ucuz olmamıştı kendi kararı..
    Hocam enflasyon ara talep alakalı birşey talep olmayınca o bilançodaki enflasyon yansımıyor. Temettü verimlerine bakmak lazım, faiz üstünde temettü veren hisse yok onun için enflasyon ve hakettiği yerler belki 2-3 katı ama o parayı verecek alıcı yok. Buradan alan kazanacak doğru ama önemli olan ne zaman kazanacağı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    gardaş bu neyin kafası ? en dandik ayakkabı 1000 tl olmuş hisse senetleri kaç yıl önceki fiyatta ?

Bist30 ucuz olduğuna katılıyorum. Spotta mal taşıyorum. Burası VIOP, analizler kısa vadeli ve teknik, orası spot analizler orta vadeli ve temel. Ayrımı yapmak lazım uzaya kadar her gün + + keşke gitse ama gitmiyor işte.

5.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku

Yapacak bişey yok bu hacimle ancak buraya kadar gelebiliyor. Piyasada para sınırlı a dan çıkıp b ye girerek piyasa yapıyorlar. Doğru söylüyorsun bu ülkedeki en ucuz şey borsadaki büyük şirketler. Zaten masa sandalye şirketleri yada küçük şirketler geçen sene 10 15 20 kat arttı. Bankalar gidemiyor garanti öncülüğünde bir atak oldu kalani gitmiyor zaten vakıf ve halkbankin üstüne ucuz kredi öküzü oturmuş.

6.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    bırak onu bunu

400 500 civarında idi.

Valla ben bir kere battım, onda da long idim, shorttan hiç batmadım çok short yaptım, ne yaptığını bilen adam viop da batmaz ben daha öğrenmeye çalışıyorum inşallah bir kez daha batmadan öğreniriz diyelim.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bist30 ucuz olduğuna katılıyorum. Spotta mal taşıyorum. Burası VIOP, analizler kısa vadeli ve teknik, orası spot analizler orta vadeli ve temel. Ayrımı yapmak lazım uzaya kadar her gün + + keşke gitse ama gitmiyor işte.

neden gitmesin ? 146.800 ün üzerinde 155.000 direk gider ? 7 ay önce ocakta ki seviye...

8. Bu arada 1585 1 ceton kar al 3 ceton short devam.

Sayfa 24/1004 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •