1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
bırak onu bunu
1 plaka masif panel 1015 tl olmuş.
400 500 civarında idi.
ağa bu şirketlerin hiç mi masa sandalyesi yok masa sandalye bire 2 misline çıkmış durumda... arabalar öyle.. bina beton demir çimento aklına ne gelirse koymuş makina.. bu şirketlerin hiç mi varlığı yok halen yıllar öncesi fiyatlar ..
ağa böyle keriz koparma ben görmedim duymadım.. bu kadar bariz batan oluyorsa shortta ağa tarihte bu kadar net herşey ucuz olmamıştı kendi kararı..
Hocam enflasyon ara talep alakalı birşey talep olmayınca o bilançodaki enflasyon yansımıyor. Temettü verimlerine bakmak lazım, faiz üstünde temettü veren hisse yok onun için enflasyon ve hakettiği yerler belki 2-3 katı ama o parayı verecek alıcı yok. Buradan alan kazanacak doğru ama önemli olan ne zaman kazanacağı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapacak bişey yok bu hacimle ancak buraya kadar gelebiliyor. Piyasada para sınırlı a dan çıkıp b ye girerek piyasa yapıyorlar. Doğru söylüyorsun bu ülkedeki en ucuz şey borsadaki büyük şirketler. Zaten masa sandalye şirketleri yada küçük şirketler geçen sene 10 15 20 kat arttı. Bankalar gidemiyor garanti öncülüğünde bir atak oldu kalani gitmiyor zaten vakıf ve halkbankin üstüne ucuz kredi öküzü oturmuş.
Bu arada 1585 1 ceton kar al 3 ceton short devam.
Yer İmleri