Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 67/1004 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Halkın tasarruf alışkanlıklarında etkili halk tasarruflarını değerlendirirken yada servetlerini saklarken borsayı tercih etmiyor. Haksizda sayılmaz yillar içinde çok iyi performans gösteren şirketler olduğu gibi çok iğrenç patron oyunlarıda oldu. Acayip acayip bedelliler tahsisli sermaye artirimlari imtiyazli senetler yapilamayan genel kurullar vs...Hal böyle olunca borsanın büyümesi yada ederini bulması icin yabancı yatırımcı gerekiyor. Yabanci yatırımcıda sadece karlılığa bakmıyor ülkeyi komple değerlendirip yatırım kararı alıyor. Ulke notumuzda çöp seviyesinde olduğu icin büyük fonlar tüzükleri gereği gelemiyor gelen akbaba fonlarda kısa sürede trade edip cikiyor. Sonra kalıyoruz senle ben baş başa sen diyorsunki bu şirket bedava alayım ben diyorumki bu hisseyi sen aldıysan senden daha ucuza ben almalıyım. Robotlarda arada ikimize bir çakmak isteyince önce yükselen sonra düşen sonrada testerede devam eden piyasa oluyor.
    2.5 senede dolar bazlı yüzde %50 kar edilebilen emlakta

Sürekli değer kazanan bir rant sistemi varken

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    senin hatırına iyi yerden satan sistemlerden birini seçtim daha kötü yerden sanatlarda var.
    hepsini boş ver bugünün tepesinden alan bile var.
    3-4 gündür arka arkaya kar yazıyorlardı bugün çarpılma günü oldu sistemlere.

madem şu evrenin sisteminde birer gürültüden ibaretiz en azından bir senfoni olalım.

https://www.youtube.com/watch?v=iQw5I85dkO8

3. https://www.tradingview.com/x/wgyB2BQK/

Küçük yatırımcılar borsaya girmeye başladığından beri durum. Endeks30 / Endeks100 grafiği
    XU100 aynı yerde kalacak, XU030 %13 yükselecek ki normalize olsun grafik, o kadar gap açılmış
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/wgyB2BQK/

Küçük yatırımcılar borsaya girmeye başladığından beri durum. Endeks30 / Endeks100 grafiği
    XU100 aynı yerde kalacak, XU030 %13 yükselecek ki normalize olsun grafik, o kadar gap açılmış
    Keşke endeks100 vadelisi olsaydı. Endeks100 shortlayıp, endeks 30 longlardım. Mis gibi, kafan temiz, 1M açacaksın pozsiyon yayılmadan çok teminat da istemez, 12 ayda 100K garanti diyorum
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

5. ABD Afganistan'dan sonra Suriye ve Irak'tan çekilirse ne olur?
    Taliban veya deaş ABD ve AB de eylem yapar mı?
    ABD ve AB nin yeni dünya planı nedir?

YTD

6. Emlak konut GYO ile TOKİ ilişkisi var mıdır?

YTD

7. Ekşi açıp pozitife doğru yukarı alırız mi

Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Ekşi açıp pozitife doğru yukarı alırız mi
    Tam tersi
    Pozitif açıp, aşağı süzülür ve eksi binde 6 civarı kapatırız

Sayfa 67/1004 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız