Sayfa 869/1013 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Bir göz doktoruna görünseniz İyi olur.

Başlık : "Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz"

guzel bir photoshop calismasi olmus kim yaptiysa bravo

Yakında çıkacak başlıkları görür gibiyim kemal yürüdü dolar yükseldi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Yakında çıkacak başlıkları görür gibiyim kemal yürüdü dolar yükseldi.
    hala anlamadiniz mi? Dolarin TR deki REEL degeri her sene dusuyor. Maasi dolarla olan TR deki amerikali askerler yada amerikadan emekli olan Turkiyede yasayan tanidiklarim var agliyorlar

Dolarin gercek degerinden bahsediyorum rakamsal degerinden degil. Turkiyedeki enflasyon sapik boyutlarda

6 ay once Istanbula gittigimde dolari 3.83 ten bozup Kemal Tanca dan 450 TL den 150 TL ye dusmus ayakkabi aldim

Herhalde dolar cinsinden daha ucuz alinamaz bu ayakkabi ama gel gorki ABD deki emsallerine kalitesine gore cok cok pahali kaldi

Turkiyedeki pahalilik inanilmaz arkadaslar. Ya sirketlerin masraflari bir sekilde yuksek yada kar marjlari.

Allah yardimciniz olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    koy yumurtasini nasil anlarsiniz

super parlak temiz degildir muhtemelen pislik yapismistir ustune

yanyana kondugu zaman ebatlar tamamen farkli olmali

yanyana koydugunuz zaman farkli renk tonlarinda oldugunuda gorursunuz

bu hesaba gore pazarlarda satilan hicbir yumurta gercek yumurta degil
    Yumurta üzerindeki pislik konusunu özellikle yazdım köy yumurtası pis olmaz, çocukluğumdan beri tavuk bakıyorum, yazıda belirttiğim gibi %1 ihtimal o da hayvan kışın hasta olursa ve pisliği tüylerine bulaşıp yumurtladığı yere geitirirse diye, diğer söyledikleriniz doğru farklı ebat ve renk, ayrıca koyu kahverengi hiçbir yumurta bizim bildiğimiz köy tavuğuna ait değildir tavuk muhtemel hibrittir, ama bu cins tavukları civciv olarak alıp normal köy tavuğu gibi beslerseniz doğal yumurta elde edersiniz, pazardaki yumurta satanların bir kısmı sahtekarlık yapıyor olabilir dikkatli olmak lazım...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Yumurta üzerindeki pislik konusunu özellikle yazdım köy yumurtası pis olmaz, çocukluğumdan beri tavuk bakıyorum, yazıda belirttiğim gibi %1 ihtimal o da hayvan kışın hasta olursa ve pisliği tüylerine bulaşıp yumurtladığı yere geitirirse diye, diğer söyledikleriniz doğru farklı ebat ve renk, ayrıca koyu kahverengi hiçbir yumurta bizim bildiğimiz köy tavuğuna ait değildir tavuk muhtemel hibrittir, ama bu cins tavukları civciv olarak alıp normal köy tavuğu gibi beslerseniz doğal yumurta elde edersiniz, pazardaki yumurta satanların bir kısmı sahtekarlık yapıyor olabilir dikkatli olmak lazım...
    esasinda bu iste iyi para var

bakkaldan al yumurtayi uzerindeki fabrika damgalarini temizle sonrada sepetin icine samanlari koy 3-4 katina sat

Koylu gibi giyin sepetin ustunede dolasan tavuk yumurtasi yaz millet kapis kapis aliyordu kusadasinin pazarinda gecen yaz

o kadar cok sahtekar varki pazarlarda

Hatta bu saticilarinin bazilarinin kendi yumurtasina organik dedigini duydum

Cevizlerin cogu amerikan cevizi lezzetsiz sasik su gibi tadi var. Adama soruyorsun "abi yerli ceviz" diyor

iyide ben nereden bileyim uzerinde damgami var? arada 2 kat fiyat farki var ama

oyle kolayki TR de para kazanmak. Salak gibi gittik okuduk

Geçen günlerde aklıma gelmişti..yeni buldum..

Ocak 2016 yazısı..bireysel emeklilik başırılı olmuştu..

Üstüne 1000TL daha devlet desteği verdiler..

Hükümet, Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) otomatik katılımı öngören çalışmaları hızlandırdı. Hazine Müsteşarlığı da BES’e otomatik katılımın çalışanlar üzerindeki etkisini ölçmek için “pilot” uygulama başlattı.

3 İLDE UYGULANDI
    İstanbul, Bursa ve Tekirdağ’daki 7 işverenin 604 çalışanı, otomatik olarak BES üyesi yapıldı. 604 çalışana, 60 gün sonra sistemden ayrılma imkânı verildi. Bu süre sonunda sadece 4 çalışan sistemden ayrılırken, pilot uygulamada yüzde 99 oranında başarı sağlandı. Otomatik BES uygulaması yaygınlaştırılacak
    Şaka gibi..ne diyeyim bilemedim:

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Bireysel Emeklilik Sistemi'nden (BES) çıkışın yüzde 52'ye ulaştığını söyleyerek , "Ayrılış öngöremediğimiz kadar kötü" dedi.

NTV canlı yayınında konuşan Şimşek, otomatik katılımda yılbaşından bu yana 56 milyon kişinin sisteme girdiğini belirterek, "Bireysel emeklilikte yeterince başarılı olduğumuzu söyleyemem, cayma oranı yüksek, dizaynı gözden geçirmemiz lazım; bu konuda çalışacağız" dedi.

7. Konu dışı dolarak bir şey sormak istiyorum.

Virus koruma programı KASPERSKY. Tek kullanıcılı,

Kendi orijinal sitesinde TOTAL PROTECTION 180 TL.

N11, Gittigidiyor gibi sitelerde 30 TL.

Bir üç kağıt ihtimali var mı?

Tüm banka hesaplarına internetten girerken bu program koruma uyguluyor.

30 TL 'ye aldım ve kullanıyorum. Ama içkillendim.

8.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Konu dışı dolarak bir şey sormak istiyorum.

Virus koruma programı KASPERSKY. Tek kullanıcılı,

Kendi orijinal sitesinde TOTAL PROTECTION 180 TL.

N11, Gittigidiyor gibi sitelerde 30 TL.

Bir üç kağıt ihtimali var mı?

Tüm banka hesaplarına internetten girerken bu program koruma uyguluyor.

30 TL 'ye aldım ve kullanıyorum. Ama içkillendim.
    Bir numara vardir.
    Öz kaspersky falandir.

Orjinal yerinden alin.
    Gecen yapi kredinin sahte hesabini yapmislar.
    4 gunde sayfayi kapatamadilar.

Kac bin kisi girdi sifresini verdi.

Ben android kulanicisiyim.
    Ama banka para isi icin sadece
    1 apple air var.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 869/1013 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •