Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 86/1004 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Sn. Oyunagelen adam bir arclk magduru olarak sizlere bir kaç sorum var
    Teknik olarak bakış acınızdan dolayı mı aldınız hisseyi? günlük akdleri cok kötü sürekli bir yabancı cıkısı var 33 altına düşünce alıyor dediğimiz sirket almadı ve hisse 31.56 ya kadar geriledi neyseki sirket 32 altında almaya basladı. Bugunde 1.sırada yüklü alımla ykb vardı büyük ihtimal sirket aldı ama ondan Baska sürükleyen veya istekli hicbir alıcı yok. son olarak bir hedefiniz veya bundan sonra oluşabilecek fiyatlama ile ilgili bir öngörünüz varmıdır simdiden tesekkürler.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

GİRME SEBEBEBİM BU hocam kolay gelsin

2. Tek bir işlem günü var.
    Ama vadeli x30 dan 600 puan yukarıda
    Çok enteresan

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugun paraya para demezdim kesin

Yoldaydım, haftaya 4 gün full işlem. Sizlere bol kazançlar bugün gene para dağıtmış palacan.
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Sevgili nosfecagri,

Senkronun çok iyiydi yanlış günde bıraktın sanki

4. 4 dene tupras long yazmıştım hastalık duramıyoruz. Vermiş iblis sonra da kalkmış. Bilsem 40 dene yazardım yahuu

5. Çok tesekkürler ilgi ve alakanız için okuyacağım öğrenmeye araştırmaya devam.
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

HOCAM alırken ben detaylı bakmadım sadece sistemsel saatlik al verdiği için.!!! 240 dk ye ya da haftalığa yansıyan bir durum yok.!!
    SİZ DEYİNCE..
    geniş resme bakarsa haftalık baz da 150 hafta geri bakıldığında hacimsel hedef değeri 32,98 değeri oluşmuş peki HAFTALIK BAZDA GERİYE DÖNÜK bu değerler nasıl çalışmış.!!!
    10 temmuz 2017 bu şekilde GÜNÜMMÜZ TRENDİNDE BENZER bir trendden sonra 0,618 seviyesine kadar çekilmiş YİNE BU HİSSE DE bu 0618 seviyesi sonrası 13 ağustos 2018 de 25 şubat 2019 a kadar ivemeli yükselerek aynı ORANSAL VOLUM DEĞERİNİ TEKRAR YAKALAYIP DÜŞMÜŞ.!!
    25 şubat 2019 hareketi 2020 covid vakası ilk tanıya kadar 1e 1 şeklinde saymış ve gene aynı değer refereans olacak şekilde KOPUŞ YAŞANMIŞ...
    peki şimdi baktığımızda ne olmuş temmuz 2017 değer tepesi sonrası şubat 2019 tepelerini AŞARAK kopuş gerçekleşmiş..ŞİMDİ BU BENZER HAREKETİN yorumunu şubat 2019 mart covid 2020 düşüşü ....eğer bu referans değer üzerinde jalırsa da 2013 2017 de oluşan trend gücü gibi bir GÜÇ BEKLERİM...yani şuan bu soroyu CİDDİ ANLAMDA TAM YERİNDE SORDUNUZ...
    AYNI ANALİZE BENZER BİR DURUMU KARDEMİR 8 ALTI VE ÜSTÜ DİYE PAYLAŞMIŞTIM..!!
    17 temmu 2017 den mart covid 2020 ye kadar salınımı NORMAL KARŞILARIM..ORTLAMA BU DEĞER o aralıkta 0,382 0,618 teyit alarak ilerlemiş olsa da günümüzd eki kaadar hacimli işlemlere sahip olmasa o zamanda çalışan değerlerin günümüz de de çalışmasını beklerim
    özetle düşüş anlamında ŞU KRİTİK ZAMANDA BAKARSAK 2019 2020 arası dalgalanma gibi bir durumu AÇIKÇASI BELİRLEDİĞİM bu kırmızı kanal altında beklemek doğru olur.!!OLASIDIR.. BU DEĞERLERDE 0,382 DEĞERİ VE GÜNÜMÜZDE KIRMIZI refrans alsında olsakta zamansallıkla BU DEĞERİN BASKIN GELDİĞİ VAKİT ORTALAMA referanS değer hisse de geçmişte olduğu gibi 20,58 26,56 değerine yaklaşıp buradan 44,5 60 tl bant fiyatlarını görmek olası.!!!
    bu senaryo da aşağı salınım bu hareket için ZAMAN KAYBI YARATSA DA GEÇMİŞE BAKTIĞINIZ DA HER ZAMAN YENİ ZİRVESİNİ KIRAN BİR HİSSEDEN BAHSEDİYORUZ.
    AMA ŞUAN İÇİN BELİRLENEN SEVİYE ALTINDA (KIRMIZI ÇİZGİ) KALIRSA İLK OLASILIK 26,82 BANDINDAN DÖNMESİ YANİ BUNU KOLLAMAMIZ GEREKLİLİĞİ.!!!İZLEMEMİZ GEREKLLİĞİ AMA BU KIRMIZI BANT ÜSTÜNDE KALIRSAK BU SAYDIKLARIM ZAMANSIZ VE KAYBI OLMADAN daha rahat gidecektir

ŞU GİRECEĞİMİZ BİR AY ARÇELİKTE BELİRLEYİCİ BİR AYDIR.!!
    referans İSTERSENİZ UZUN VADE ANALİZLERİM İÇİN TRADİNG WİEV DE Kİ ERBOS SASA EREGL TUPRS ALKİM YATAŞ VE YÜNSA ANALİZLERİMİ OKUYUNUZ.!!!
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bunda silkelendik..100 altında denenmelidir net..
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    4 dene tupras long yazmıştım hastalık duramıyoruz. Vermiş iblis sonra da kalkmış. Bilsem 40 dene yazardım yahuu

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Borsa dediğin ABD borsaları gibi olacak.Hep rekor...Beklenti alınır,gerçekleşme satılır saçmalığı da yok.Duzeltme de aldın mı arkana yaslanabilirsin.

Bist100 işe 2 tane çakalın insafına kalmış.Abd de 2 hisseyi yönetemeyecek para burada koca bisti yönetiyor.

8. Cok zengin olacaaaıaz. Tupras. Anelez çok basit. Millet evinde 1 senedir azdı kudurdu. Araba firmaları sata sata doyamadı rekorlar kırdı. Sıfır alamayan 2. El aldı. Uçaklar tıklım tıkış sevgilisi olan sevgilisine metresi olan metresine uzakta çalışan ailesine anası babası uzakta olan evine. Bok gibi havası olan kuzey Avrupa vatandaşları güneye. Herkes bir yerlere. Teknesi olan zenginler yardır yardır koylara. Ne yakıyor baba bunlar su mu yakıyor hayırdır ya ne 100 liraya tupras i? 3. çeyrek gümbür gümbür geliyor bedava mal var 200 liraya çıkınca çok beğenenler uzun vadeciler değer yatırımcıları temel analizciler damlar, e onlar da kazansın deriz bakarız duruma ya.
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bunda silkelendik..100 altında denenmelidir net..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 86/1004 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •