1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Tek bir işlem günü var.
Ama vadeli x30 dan 600 puan yukarıda
Çok enteresan
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun paraya para demezdim kesin
Yoldaydım, haftaya 4 gün full işlem. Sizlere bol kazançlar bugün gene para dağıtmış palacan.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 dene tupras long yazmıştım hastalık duramıyoruz. Vermiş iblis sonra da kalkmış. Bilsem 40 dene yazardım yahuu
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok tesekkürler ilgi ve alakanız için okuyacağım öğrenmeye araştırmaya devam.SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunda silkelendik..100 altında denenmelidir net..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa dediğin ABD borsaları gibi olacak.Hep rekor...Beklenti alınır,gerçekleşme satılır saçmalığı da yok.Duzeltme de aldın mı arkana yaslanabilirsin.
Bist100 işe 2 tane çakalın insafına kalmış.Abd de 2 hisseyi yönetemeyecek para burada koca bisti yönetiyor.
Cok zengin olacaaaıaz. Tupras. Anelez çok basit. Millet evinde 1 senedir azdı kudurdu. Araba firmaları sata sata doyamadı rekorlar kırdı. Sıfır alamayan 2. El aldı. Uçaklar tıklım tıkış sevgilisi olan sevgilisine metresi olan metresine uzakta çalışan ailesine anası babası uzakta olan evine. Bok gibi havası olan kuzey Avrupa vatandaşları güneye. Herkes bir yerlere. Teknesi olan zenginler yardır yardır koylara. Ne yakıyor baba bunlar su mu yakıyor hayırdır ya ne 100 liraya tupras i? 3. çeyrek gümbür gümbür geliyor bedava mal var 200 liraya çıkınca çok beğenenler uzun vadeciler değer yatırımcıları temel analizciler damlar, e onlar da kazansın deriz bakarız duruma ya.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri