Sayfa 159/301 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Middle East Eye’nin haberine göre Türkiye Taliban’ı tanıyacak, havalimanı Türkiye ve Katar tarafından ortak olarak işletilecek. İddiaya göre havalimanının güvenliği, eski Türk askerleri ve polislerinden oluşan özel bir güvenlik şirketi tarafından sağlanacak. ‘Özel güvenlik şirketi’nin SADAT olup olmayacağı ise merak konusu. - veryansintv -
    Tam da PKK/hdp-HüdaPar Kürdistani İttifak'ının 1.sıraya koyacağı aday.. İşte SADAT Tanrıverdinin pıskırmaları;
    "Devletin resmi okullarında isteyen Kürt vatandaşlarımıza kendi dilinde eğitim hakkı sağlanmalı, ikinci dil olarak da Türkçe öğretilmelidir. Türkçe eğitim yapan devlet okullarında da ikinci dil olarak Kürtçe dili tedrisata dahil edilmelidir.. Eyyubi Hanedanlığı Devleti’nin simgesinin 16 Türk Devleti’nin simgesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı forsuna 17. yıldız olarak dahil edilmelidir. Kürt kimliği tanınmalıdır."

2. Siyah Mavi Kombinli Deri Kemer File Detaylı Kadın Üçlü Takım ERGÜ1086-3
    Ergü giyimi izlemeli iyi yatırım yaptığı belli..

3. Gücün az iken mangal yürekli olmak başka şey, gücün çok iken mangal yürekli olmak başka şey.. Yüzyıl sonra bu güç ve bu orduyla üçbuçuk çapulcuyla Kürdistan Açılımı için masaya oturanlara oturma niyetini açıklayan çakmalara çapsızlara gölgesinden ürkenlere bu zafer kapak olsun..

4. "Malazgirt Zaferi Türk zaferi değil. Alparslanın çağrısına dönemin Kürtleri Med İmparatorluğu, 10 bini atlı olmak üzere 40 bin kişi ile katılmıştır.. Türklere Anadolu'nun kapılarını açan da Kürtlerdir... Muşta olsaydım Kürt Hareketi PKK/hdp'e katılabilirdim.. Cezaevine atılmış tüm Kürt siyasetçiler siyasi rehinedir.. Kürt halkına zülüm ediliyor.. HDP'in kapatılmasın... diyen tescilli Kürtçü Nihat Doğan kendine "Türk düşmanı Nihat fazla açılma boğarlar.." diyen Yaşar Kaba'yı, Bahçeli'ye "İst. İl Bşk.Yardımcınız beni tehdit ediyor. Kürt ölür Kürt eğilmez" diye şikayet etmiş..
    Kürtçü Nihaaat, hendeklerde canınızı kurtarmak için donunuzu beyaz bayrak yaptınız. "Ölürüm de eğilmem" diyeceğiniz anlar işte o anlardı ama siz JÖH/PÖH'ün önünde saygıyla eğilip .ötlerinizi teslim ettiniz..
    Not: Alparslan'ın 50 bini aşmayan ordusunun 40binin Kürt olduğuna da Nihat pushtu tanık olmuş! Bizans ordusuna da içindeki Peçenek ve Uz askerleri görünce Türk ordusu demişdir herhalde.!.
    Son düzenleme : METEPOSTA; 30-08-2021 saat: 08:34.

5. Atatürk resmi yanında poz verip üstelik sana PKK teröristdir diyen bir insan, Aritmetik hesapla Demokratik müttefik olduğu HDP'lilerden PKK'yı Kürdistan'ı Kürtçe EğitimDilini lanetlemesini isteyemiyorsa... PKK/hdp'e vatan haini bölücü terörist demeyip Kürt Hareketi diyerek sevimli yapmaya çalışıyorsa... "Biz PKK'yız" diye haykıran HDP EşBaşkanlarını duya duya hala "HDP, PKK değildir onlarla omuz omuza iktidar olacağız.." diyorsa.. Apo asılsın diyemiyorsa yamağı Demirtaş serbest bırakılsın diyorsa.. 10 milyon Kürt nüfus var Kürdistan istiyorlarsa direnemeyiz diyorsa.. Kandavası için 40 insanı öldüren Korucu Kürtlere kin duyup da Kürdistan için 40 bin kişiyi katleden PKK/hdp'lilere kin duyamıyorsa.. Türk ulusunu/yurdunu savunanlara Kandan beslenen/Faşist/Irkçı/Kafatasçı diyorsa işte o karşındaki çakma Atatürkçüdür. Kürdistana Kürtçe EğitimDiline çoktan ikna edilmiştir ama içgüdüsü ihanet içinde olduğunu bildiği için bunu sana asla açıkça söyleyemeyecektir....

6. Atatürk ile kandıran ülküdaşlarının fethettiği partiyi görünce Kürt Açılımcılarının ortak adayı bu arkadaş da "Bunlar bu kadar enayi ise ben de aynı tekniği kullanırım "deyip cesaretlenmiş topa girmiş! CesurYürek'de Uzun bacaklı Kral ince nazik oğluna seni bu aciz halinle İskoçlarla görüşmeye gönderirsem adamlar İngiltereyi de fethetme cesareti bulur demişti.. Bu iş de o işe benzemiş..
    A.Gül,30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi şükranla anıyorum mesajı paylaştı. Gül'e görevdeyken 'hastalık' bahanesiyle katılmadığı milli bayramlar hatırlatıldı.. - VeryansınTV -

7. Evet, tabloyu gördüm ve ikna oldum. Şimdi de dünyadaki tüm sığınmacılara sesleniyorum, ister 5 ister 55 milyon olun önemli değil Türkiye'ye gelin!...
    Erdoğan, Külliyede yabancı misyon şefleri ve devlet erkânının Zafer Bayramı kutlamalarını 'Mülteci Çocuk' temalı tablonun önünde kabul etti..

8. Ferhan Şensoy 2007de Diyarbakir'da fername isimli oyununda "banka ve kredi kartları teröristtir. bunlar PKK'dan da beter" deyince izleyicilerin çoğu "yaşasın PKK" diye slogan atıp salonu terk etmişti... PKK/hdp'lilerin hazırladığı her bildiriye imza atan her yürüyüşe cenazeye katılan Açılımcı sanatçı bozuntuları F.Şensoy'a nasıl kinlendilerse bugün tık yok zepevenklerde..

Sayfa 159/301 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •