Sayfa 776/1069 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8545 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    feshi tescil edilmesi için şartlar ne olması gerek sence.
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20170117-3.htm

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    ikimizden başka kimse yok 2onur2
    Doğru veya yanlış kimine göre doğru kimine göre yanlıştır gerçekler sonuç ister yine yanlız kaldık bu yol uzun da olsa sonucu görmek sabır ister maç 90 dakika sezon sonunda illa biri şampiyon olacak bizim maç hakemin düdüğüne değilde hakimin kalemine bakıyor. Tecrübenin bir hikayesi vardır zamanla basamak basamak hedefe ulaşır insan her basamağın bir hikayesi vardır ve bir gün roman olur kolay değil kaybetmeyi göze alamayan kazanamaz kazanmak neyi kaybettiğine bağlı biz ne kaybettik emek zaman para itibar güven peki ne kazandık tecrübe tecrübe bize ne kazandırır bilmem daha bunu yaşamadık para ve dert kazandırır sanırım. Azı karar çoğu zarar neye göre kime göre tartışılır yolun sonu imtahanın sonu hayatın sonu hayatımız zaten beklemekten ibaret sonuç önemli mutlu son bana yeter dediğinde son mutlu oluyor.

3. 8 yıl bitmesine az kaldı dile kolay .en ufak belirti yok .fabrika arazisi maşallah her bölümü karış karış değerlendiriliyor.her baktığımda acaba bana bir gün faydası olacakmı olacaksa ölmeden görebilecek miyiz.yoksa al takke ver külah mi olacak .beklemek gerçekten zor. kaldı ki biz şirket dışı mağduruz aile içi nasıl sabrediyorlar Allah sabır versin bu tür şirketlere yatırım yapıp bekleyenlere.

4.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Billy bir çiftçiden 100 dolar bir eşek satın alır. Ertesi sabah eşeği almaya geldiğinde eşeğin öldüğünü öğrenir. Parasını geri ister; ama adam Billy'den aldığı parayla borcunu ödemiştir. Bunun üzerine Billy eşeğin ölüsünü ister. Adam şaşırır ve ölü eşeği ne yapacağını sorar. Billy ölü eşeği piyangoya koyacağını söyler. Adam inanmaz ve eşeğin ölüsünü verir. Aradan 1 ay geçer ve Billy ile eşeği satan adam karşılaşır. Adam hemen sorar eşeği ne yaptığını. Billy, 500 tane bilet sattım 2 dolardan ve 998 doları cebime koydum der. Çiftçi adam kimsenin şikayet edip etmediğini sorar ve Billy bunun üzerine, sadece eşeği alan adam etti, ona da 2 dolarını geri verdim sustu der.
    garibanca özlettin kendini,sayfa da çalıların arkası baya azaldı...

5.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Ali bey yurt dışında olduğunu gelecek hafta İstanbul'a geleceğini herşey yolunda olduğunu tam destek isteğini nisan mayıs ayı için projelerin devam ettiğini söyledi

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yıl 2019 başı hala dönemedi ...

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    ne benim ne senin samimiyetle yazıyorum.ikimizinde olmasın print aş konusunda diyorsan ben onun açılacağına kendimce eminim nerden dersen elde arsa+isim hakkı+ tosuncuk = yeni taşıyıcı genç yatırımcılar bizler gibi geriden geliyor bunlara allayıp pullayıp kakalıyarak ne kadar para kazanabilirler bence bunu düşün.ben düşünüyorum beklentim bu şekilde olduğu için ihtimali yüksek bence olmazsa da oğluma kalır yoksa çerçeve yapsın babam bu hataya düştü ben düşmüyüm desin para kazanılır allaha şükür akli melekelerim yerinde kal sağlıcakla.
    Geleceği planlayanların geçmişe ne kadar önem verdiğini güzel bir yaklaşımla anlatmışsın

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Geleceği planlayanların geçmişe ne kadar önem verdiğini güzel bir yaklaşımla anlatmışsın
    tosuncuk tamam,isim hakkı tamam,arsa elden çıkmadığı sürece beklenti büyük olur.büyük beklentiye birde geri borsaya dönüş güveni eklenmesi gerek benim düşüncem.işte o zaman efsane geri döndü reklamı ile bir çinli yatırımcı buluruz.

Sayfa 776/1069 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •