Sayfa 157/1006 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Cocugu olmayana saygım var. Evlenmeyene saygım var.

Çocuk yapmayıp ülke elden gidiyor diyene, çocuk yapmayıp emeklilik isteyene, çocuk yapmayıp suriyeli vs kafa şişirene hiç saygım yok. Hatta çocuk yapmayan kişilerin bana göre oy kullanmalarına da çok gerek yok. ( tıbbi vs sorun olabilir ona karşılık da evlatlık almak kolaylaşırılmalı )

Çocuk sizin topluma verdiğiniz bir katkıdır. Hiç vermeden almak istemek bencillikten başka bir şey değil.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yalnız evrim çok da bizim beklediğimiz şekilde devam etmiyor. Genetik olarak en iyiler çoğalıp baskın olmuyor. Şuan dünyanın nüfus artışı olan bölgeleri bırakın zengin olmayı neredeyse açlık olan bölgeler. O zaman mantıken yeterli kaynağı yoksa ürememesi gerekirken bilakis üreyip daha fazla sayıları artıyor.
    Tersine bir şekilde hayat standartları yüksek ülkelerde ise nüfus artmıyor.
    Nedenleri sosyoloji biliminin ilgi alanı olabilir ancak görünüşe göre 100 yıl sonra avrupada siyahi ırklar, hint ırkı vb baskın olacak. Belki de 100 yıla bile kalmadan olur.
    Fakat o durum doğal evrimle olmuyor. Evrime insan eliyle müdahale edildiği için oluşan bir dengesizlik bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun....

nice yıllara....

4. 1 aylık dolar faizi oranı alan var mı.....60 K dolares için...son duydugum oranlar cok dusuktu.Çekip kasaya mı koymalı kararsız kaldım....

Alıntı Originally Posted by KARAMURSEL Yazıyı Oku
    1 aylık dolar faizi oranı alan var mı.....60 K dolares için...son duydugum oranlar cok dusuktu.Çekip kasaya mı koymalı kararsız kaldım....
    Dolara kimse faiz vermek istemiyor , dolarcılar için 2 seçenek var ;

1-Sistemde kalacak isen eurobonda yatacaksın (kısa vade) 2023 olabilir

2-Ben bu faize para yatırmam diyenler içinde en iyisi sistem dışına çıkmasıdır....Şahsen ben 1 seçeneği kullandım ve ağırlıklı 2023 kağıdına yatırdım...

Bol kazançlar....

6.  Alıntı Originally Posted by KARAMURSEL Yazıyı Oku
    1 aylık dolar faizi oranı alan var mı.....60 K dolares için...son duydugum oranlar cok dusuktu.Çekip kasaya mı koymalı kararsız kaldım....
    Uzun süredir kasada. En azından kafa yormaya gerek kalmıyor:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Evlilik konusu oldukça bilinmeyenli karmaşık bir denklemdir....Hangi yaşta evlenilir ,kiminle evlendiniz sizin ve eşinizin ekonomik durumu yetiştiği ortam falan....25 yaş altı evliliğe şahsen ben sıcak bakmadım , 30 civarında evlendim (mahalle baskısı ile) ...40 yaş civarında evlenmeyi planlıyordum ...Hem gerekli ekonomik güce sahip olur hem de yeteri kadar hayat tecrübesine ....

Evlilik konusunda nötr bir bakış açım var....Çocuk sahibi olmak güzel bir duygu ama dikenleri bol gül gibi dersek daha doğru....Bende 3 çocuk var hala onları hayata hazırlamakla uğraşıyorum....

Kadınlar yaşlanınca biraz daha çekilmez olduklarını da belirtmek isterim....

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dolara kimse faiz vermek istemiyor , dolarcılar için 2 seçenek var ;

1-Sistemde kalacak isen eurobonda yatacaksın (kısa vade) 2023 olabilir

2-Ben bu faize para yatırmam diyenler içinde en iyisi sistem dışına çıkmasıdır....Şahsen ben 1 seçeneği kullandım ve ağırlıklı 2023 kağıdına yatırdım...

Bol kazançlar....
    3. TC sistemi dışında, ABD sistemi içinde kalmak. NYSE.

ytd

Sayfa 157/1006 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •