Son düzenleme : Trade Shark; 27-08-2021 saat: 11:39.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Arkadaşlar bir müddet topikten uzak kaldım. Geriye dönük okudum bulamadım ve konuşulmamasına şaşırdım.
İş Yatırım'ın SGMK bülteni paylaşımında bir politika değişikliği var sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bireysel yatırımcı için en iyi kaynaktı.
evet siteye üyelere ve müşterilerine açık sadece.
bu linkten ulaşabiliriz artık. raporlar için ayrı site yapmaları güzel olmuş.
https://arastirma.isyatirim.com.tr/w...08_2021_TR.pdf
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Teşekkürler Trade Shark
Açıkcası mail bülteni de çok faydalıydı. Muhtemel ticari kaygılar veri toplama hastalığı sebep oldu.
Türk ve Rus eurobondları bir senedir kısmen teminat kapsamında değildi avrupa bankalarında.
Gün itibari ile ispanya madrid xxx bizde bankası olanın şubesi bile Türk eurobondunu teminat olarak kabul edemeyiz demiş.
ülkenin özeti.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
merhabalar, bir soeum olacak eurobond vade tarihinde o anki aktif fiyat uzerinden mi yoksa nominal 100 birim fiyat uzerinden mi ana para odemesi yapiliyor?
yani yakin tarihli bir eurobondu 105 tl den aldik varsayalim 2024 de vadesi geldi ve o anki fiyat 108tl bana 100 TL den mi odeme yapacak?
Yer İmleri