Sayfa 947/1002 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Dolarcılara amansız dayağa devam
    Siz misiniz reisi dinlemeyen ?

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Hala yatırımın kavramını öğrenemediniz mi?
    Kuş serisi araba alıp satanlar daha fazla kazandı USD 10 TL olacak diye bekleyenlerden...cool:;;
    Ama siz bize gereksiniz. Satmayın benjaminleri..
    Ben unuturum sen hatırlat.

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    3 gündür yazmayım diyorum ama gelmiş kaşınıyor,değerli üyeler bu arkadaş ters indikatördür,ne zaman gelip bu başlık altında kendine nazik olmayan sözler söyletmeye çalışsa bir süre sonra dolar fırlar...(not:kendisine daha evvel neden bu başlığa gelip özel bir grup yatırımcının yaptığı yatırıma ilişkin alaycı provake edici mesajlar yazdığı sorulmuş ayrıca kendisine kötü söz söylenmesinden hoşlanıp hoşlanmadığı da sorulmuş fakat tatmin edici bir cevap alınamamıştır)

Buraya gelip işkembeden sallamaya benzemez lafının arkasındaysan git viop da dolar şortla,burada bık,bık yapma...

3. Ortaoyuncular
    @Ortaoyuncular
    Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağolsun…

Allah rahmet eylesin....Her şey yavaşça silikleşiyor. Aslında yavaş değil, hızlı siliklesiyor.
    @erefefik

4. "Hiçbir okul, mesleğinin erbabını mezun etmez; o mesleği seçmeye niyetli adaylar yetiştirir." (Ferhan Şensoy)
    @erefefik

5. Said Sefa
    @sefa_said
    ·
    17d
    BAE’nin iki de bir aranma sebebi Sedat Peker değil.
    Para trafiğiyle ilgili!
    El konulan uçak dolusu para söz konusu ve uçak Türkiye’den kalkmış.

17-25 Aralık büyük bir skandalı ortaya çıkardı; ama sonrasındaki skandallar ortaya çıkanlardan çok daha büyük.
    Hepsi bir bir çıkar.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Buraya gelip işkembeden sallamaya benzemez lafının arkasındaysan git viop da dolar şortla,burada bık,bık yapma...
    Anladım ben onu, ilgili listeye ekledim

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Anladım ben onu, ilgili listeye ekledim
    Bende de ayni listede, ekurisiyle birlikte.

8. Profesör Türkmen
    @ProfesorTurkmen
    ·
    6d
    Ey Profesör... Sen bu millete 8,10'lardan, 8,20'lerden Dolar aldırıp, 8,80'den Dolar sattırdın, tam iki kez... Üçüncüsü yolda...

Profesör Türkmen
    @ProfesorTurkmen
    #Dolar'da iki kez daha yüksek popülasyon olan günler yaşayacağız. Bunun ardından yaz aylarında 8,14 seviyesine kadar gerileyen USD/TRY kuru görmemizi bekliyorum. Yıl sonunda ise 9,11 seviyelerine yakınsaması muhtemel. Kritik sorun; her yükselişte gelen zamlar, asla gitmeyecekler. 28 mayis
    @erefefik

Sayfa 947/1002 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •