Arama sonucu : 8009 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kaça kadar iner tahminen? Benim TA çok iyi değil. Tahmininiz varsa söyleyin de dolarların bir kısmını o fiyat gelince vatanına göndereyim.

4000 altı gelir mi ki?

ytd
    9 ay içinde 2600-2900 arası.

Parayı iyi idare ederek 3200-2600 arası açılacak longlar özel emeklilik sağlar.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    9 ay içinde 2600-2900 arası.

Parayı iyi idare ederek 3200-2600 arası açılacak longlar özel emeklilik sağlar.
    Bunu yazıyorum bir kenara. Bu topikte fiyat ve zaman verenleri bir yere not almak moda. Gelsin de emekli olayım ya wallahi de emekliliği özledim.

Bunu yazıyorum bir kenara. Bu topikte fiyat ve zaman verenleri bir yere not almak moda. Gelsin de emekli olayım ya wallahi de emekliliği özledim.
    Yazın bir kenara, hiç sıkıntı yok. EW analizinden çıkan sonuçtur, sadece zamanda biraz esneme olabilir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sayın Jas,sözüne güvenilir bir forumdaştır,çakal-çukalla karıştırmayınız lütfen....

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Jas,sözüne güvenilir bir forumdaştır,çakal-çukalla karıştırmayınız lütfen....
    Kötü anlamda bir şey demek istemedim.

Sadece heyecanlandım tahminini görünce. 80% dolarda beklerken yeni para ile NYSE'den alım yapan birisi olarak gerçekleşmesini istediğim bir senaryo bu düzeltme tahmini.

JAS okumaktan zevk aldığım kişilerden birisidir forumda. Sevmediklerime ne laf atarım, ne alıntı yaparım.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    .

Kötü anlamda bir şey demek istemedim.

Sadece heyecanlandım tahminini görünce. 80% dolarda beklerken yeni para ile NYSE'den alım yapan birisi olarak gerçekleşmesini istediğim bir senaryo bu düzeltme tahmini.

JAS okumaktan zevk aldığım kişilerden birisidir forumda. Sevmediklerime ne laf atarım, ne alıntı yaparım.
    Çok teşekkürler Sv Dostlar.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •